≫ 

Šešeljeva najteža kampanja: Lider radikala nikad krupniji! Pitali smo ga kako se nosi sa kilogramima (FOTO)

Moje zdravstveno stanje je odlično, a što se tiče kampanje, imamo skromnu, ali intezivnu kampanju. Stalno smo na terenu - napomenuo je Šešelj za Telegraf.rs

  • 9

Radikali kampanju za izbore u Beogradu vode po svom oprobanom receptu. Obilasci pijaca i drugih mesta gde se okupljani građani iz najraznovrsnjih slojeva društva. Na čelu kolone je gotovo uvek lider SRS Vojislav Šešelj. Ono što zapada za oko jeste njegov fizički izgled. Stiče se utisak, da Šešelj nije bio nikada krupniji.

Vojislav Šešelj otkrio kako je pobedio rak: Hranio sam se po OVOM JELOVNIKU i jeo kilogram smokvi dnevno

Uzimajući u obzir pređašnje zdravstveno stanje Vojislava Šešelja, odnosno da je bolovao od raka na debelom crevu i metastaza na jetri, od kojih se, kako je ranije saopštio, izlečio uz pomoć zdrave ishrane i dve hemioterapije, pitali smo ga kako podnosi teret svakodnevne kampanje.

- Moje zdravstveno stanje je odlično, a što se tiče kampanje, imamo skromnu, ali intezivnu kampanju. Stalno smo na terenu - napomenuo je Šešelj za Telegraf.rs.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Na našu konstataciju da je veoma aktivan i na društvenim mrežama, Šešelj kaže da radikali imaju dobro uigranu ekipu. Na instragram profilu je između ostalog okačio fotografije iz rane mladosti.

 

Kao što se može primetiti, tada je bio bar dvaput lakši.

 

Interesovalo nas je, uzimajući u obzir njegov fizički izgled i napornu kampanju, kako izdržava taj tempo.

- Što da ne izdržim. Kampanja je uvek naporna i ne zavisi od čovekove težine. Čovek mora biti motivisan, da bi sve to izdržao i da bi se posvetio, a moja motivacija je potpuna - rekao nam je Šešelj.

 

Na naše pitanje, koliko ima kilograma, lider radikala kaže da se ne meri i šaljivo poredi slike iz mladosti, kada je između ostalog bio na "službenom putu" (zatvoru) i danas:

- Svi mi kažu kako sam tada odvratno izgledao i da više nikad ne smem spasti na te grane. Tada samo imao malo (kilograma), a sada prilično više - ostao je zagonetan Šešelj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA