Mali i Radojčić obišli park Ušće: Još jedan primer kako gradimo lepši, bolji i zeleniji Beograd (FOTO)

Park će imati sedam novih igrališta, veliko igralište za decu, a u njemu će prvi put u prestonici biti izgrađeno muzičko igralište

  • 83

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i Zoran Radojčić, prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd“ obišli su danas radove na izgradnji parka „Ušće“ na Novom Beogradu, koji će biti jedan od najvećih beogradskih parkova.

Vesić predstavio projekat uređenja Karađorđeve ulice i priobalja (FOTO)

Park će imati sedam novih igrališta, veliko igralište za decu, a u njemu će prvi put u prestonici biti izgrađeno muzičko igralište.

Mali je istakao da je gradska vlast u protekle četiri godine uradila mnogo toga da Beograd bude lepši i bolje mesto za život.

- Park „Ušće“ je primer takvi aktivnosti. Od jedne velike zelene površine, koja je bila neiskorišćena, ne zato što na njoj nije imalo šta da se radi, sada imamo nekoliko igrališta koja su već završena, velike radove koji su u toku i drugu fazu radova, koja će biti završena u aprilu - rekao je Mali.

Foto: Tanjug

On je precizirao da će park imati sedam novih igrališta, veliko dečije igralište i muzičko igralište po prvi put u našem gradu , zip lajnove i veliki broj lepih aktivnosti za naše mališane.

- To je još jedan primer kako možemo da gradimo lepši i bolji, zeleniji Beograd - rekao je Mali koji se zahvalio radnicima komunlanih službi koji 24 sata dnevno stvaraju lepši Beograd.

Foto: Tanjug

Mali je zaključio da će park „Ušće“ biti dvestota zelena površina po redu, koju je gradska vlast u protekle četiri godine uredila za potrebe naših sugrađana.

Doktor Zoran Radojčić istako je da je u centru vizije liste „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd“ čovek i kvalitet života svakog građanina Beograda.

- Sve svetske gradove i njihovu lepotu pre svega određuju parkovi i dečija sportska igrališta, sportski tereni. Beograd je i ovim parkom dobio još jednu dimenziju i za još stepen je lepši i zdravilji grad. Cilj nam je da naši građani žive zdraviji život, da imaju mogućnosti da se bave sporstkim aktivnostima i da šetnjom, trčanjme ili drugim aktivnostima utiču pozitivno na svoj život - poručio je Radojčić, saopšteno je iz Gradskog odbora SNS.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lida

    7. februar 2018 | 20:32

    Aktuelna gradska vlast uspela je da Beograd priblizi izgedu svetskih metropola.Svakim danom Beograd raste i razvija se.

  • Bole

    7. februar 2018 | 21:55

    Lepo je što radovi napreduju.

  • Kika

    7. februar 2018 | 21:45

    Samo napred vi ste svetla buducnost i Srbije i Beograda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA