Antić: Bićemo najprijatnije iznenađenje na izborima (FOTO)

Antić je rekao da je ključni element za njihov pozitivan rezultat velika podrška Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme

  • 2

Kandidat koalicije SPS - Jedinstvena Srbija za gradonacelnika Beograda Aleksandar Antić poručio je, na predizbornom skupu na Novom Beogradu, da će ta koalicija biti najprijatnije iznenađenje na beogradskim izborima.

Antić i Trivan razgovarali sa Beograđanima o uređenju Ade Huje (FOTO)

Antić je rekao da je ključni element za njihov pozitivan rezultat velika podrška Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme, koji, kako je kazao, imaju veliki autoritet i u Beogradu i u celoj Srbiji.

- Pre svega ćemo u Beogadu ojačati socijalni program, odnosno daćemo veću podršku svim ranjivim kategorijama. Zatim, zalažemo se za veću podršku politici rađanja, porodici, trudnicama, porodiljama, kao i našim starijm sugrađanima koji su gradili i izgradili Beograd. Mi smo izgradili Novi Beograd i ponosni smo na to - rekao je sinoć Antić.

Foto: Promo

Antić je istakao da Novi Beograd, kao najveća opština u Srbiji, treba da bude lokomotiva razvoja prestonice.

- Pred Beograđane izlazimo sa planom i programom i rezultatima. Želim da budem gradonačelnik Beograda, ali više od svega hoću da pobedimo na Novom Beogradu, koji je dugo bio bastion Socijalističke partije i biće opet - kazao je Antić.

Na skupu se obratio i predsednik JS Dragan Marković Palma koji je rekao da će koalicija "SPS - Jedinstvena Srbija" na beogradskim izborima imati dvocifren rezultat.

Foto: Promo

Marković je kazao da je to poruka i za šefa ove koalicije Ivicu Dačića, koji se, kako je naveo, u ovom trenutku u Njujorku i Vašingtonu bori za Srbiju.

- Beograd ima dva miliona stanovnika i mi svi zajedno treba da se borimo da Beograd ne bude opozicija Srbiji i da i dalje vladajuća koalicija vrši vlast u Beogradu i svim opštinama u interesu građana - rekao je Marković.

Marković je naveo da je ovo koalicija koja "nikada nije izdala Beograd, Srbiju i srpski narod i nikada ih neće izdati".

Foto: Promo

- Moramo sve učiniti da srpska pamet ostane u Srbiji. Jedna od mera je da ne mogu svima biti iste plate u državnim i javnim službama. Ko ima rezultat, veća plata. Za nas je ključna stvar sposobnost, a ne poodbnost - zaključio je Marković.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    9. februar 2018 | 11:17

    "U senci pod palmama,ja tebe cekah Lora,a ti mi doci neces,jer tako biti - mora"...

  • PETAR 1

    9. februar 2018 | 14:59

    Tacno precice te cenzus, i to je iznenadjenje zar ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA