Nogo: Most na Adi jedan od simbola kriminala i korupcije

Kako se navodi u saopštenju pokreta Dveri, Nogo je istakao da je taj most jedan od simbola svega onoga što kritikuju i što je uništilo državu u proteklih 30 godina

  • 2

Kandidat za odbornika sa liste DJB i Dveri "Da ovi odu, a da se oni ne vrate" Srđan Nogo izjavio je danas da je Most na Adi izgrađen za vreme vlasti Dragana Ðilasa preskupo plaćen, te da se tim parama moglo napraviti više mostova, i drugih stvari koje bi bile korisne za Beograđane.

RAT RADULOVIĆA I ŠAPIĆA: Gori tviter od prozivki i pretnji (FOTO)

Kako se navodi u saopštenju pokreta Dveri, Nogo je istakao da je taj most jedan od simbola svega onoga što kritikuju i što je uništilo državu u proteklih 30 godina, a to je kriminal i korupcija.

- Došli smo na ideju da postavimo jednu tablu zahvalnosti gde ćemo reći da je Dragan Ðilas sa našim parama podigao jedan od najskupljih mostova na svetu -  naglasio je predsednik Gradske organizacije Dveri.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

On smatra da državni funkcioneri često koriste javne radove za ličnu promociju.

- Jedna od stvari koji ćemo uraditi kada se budemo pitali i odlučivali i u gradu Beogradu i u Srbiji, to je da nikada više političari i državni fukcioneri neće moći da se slikaju i da koriste za ličnu promociju javne radove i infrastrukturna ulaganja koja se finansiraju iz budžeta građana kao sopstvene projekte - zaključio je.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    9. februar 2018 | 20:27

    Ma nije on napravio samo most a pristupne puteve do Bez Kose kod sajma okolo naokolo toga nije bilo a sad vozi baco...

  • Maja

    10. februar 2018 | 18:20

    Most vredi puno za nas....i fali nam jos bar 2 sto pre...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA