SPP posvećuje posebnu pažnju najslabijima

Drugog dana otkako je SPP otpočela kampanju za beogradske izbore, kandidat za gradonačelnika posetio je opštinu Zemun gde je razgovarao sa građanima

  • 0

Zemun je grad u gradu Beogradu, ali u njemu ima više nego u ostalim delovima nehigijenskih naselja, ocenio je danas kandidat za gradonačelnika Stranke pravde i pomirenja (SPP) prof. Nenad Prokić ističući da ta partija posvećuje posebnu pažnju najslabijim i najsiromašnijima u društvu.

Predata lista "Muamer Zukorlić-Stranka pravde i pomirenja": Prvi na listi Nenad Prokić (FOTO)

Drugog dana otkako je SPP otpočela kampanju za beogradske izbore, kandidat za gradonačelnika posetio je opštinu Zemun gde je razgovarao sa građanima.

- Zemun je grad u gradu Beogradu, sa svojom tradicijom, svojim uspesima i sa svojim problemima. Specifičan je u odnosu na Beograd, iako je u pitanju pešačka udaljenost na nekoliko desetaka minuta. U našem programu, u okviru socijalnog statusa koji je vrlo osetljivo tretiran, posebnu pažnju obraćamo na one najslabije, najsiromašnije i s te strane želim da istaknem probleme vezane za zemunska nehigijenska naselja kojih, nažalost, ima više nego u ostalim delovima grada - rekao je on.

Prokić je naglasio da njega i kandidate za odbornike SPP-a ni loše vreme nije sprečilo da se susretnu sa građanima i čuju ključne probleme Zemunaca, kao i to da će se ubuduće založiti za njihovo rešavanje.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA