"Šta radite bre": Beograd nije siguran grad

Ispred izbornog štaba "Šta radite bre" u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu danas je obeležen i Dan zaljubljenih

  • 36

Kandidat za gradskog odbornika na listi "Šta radite bre - Marko Bastać" Lazar Lešnjak izjavio je danas da Beograd nije siguran grad, da se ne sankcionise nasilje, već naprotiv, promoviše.

"Šta radite bre" organizovala akciju pored jelke

- Beograd nije siguran grad, to je činjenica koju svi znamo. Nije siguran zato što se verbalna agresija emituje sa samog vrha države, a zatim se ona izliva na naše ulice - rekao je Lešnjak.

On je na konferenciji za medije rekao da Beograd nije siguran jer se nasilje ne sankcioniše već, kaže, promoviše i to na televizijama sa nacionalnim frekvencijama.

- Nije siguran jer nemamo jasan plan kako da se borimo protiv vršnjačkog nasilja koje je u ekspanziji - rekao je on i dodao da "ministar prosvete sa tim zbija šale" a da žene u sigurnim kućama ne mogu da nađu posao jer poslodavci ne žele probleme".

Kako je rekao svakoga se dana urušavaju sistem vrednosti koji je zasnovan na toleranciji, ljubavi i shvatanju da su razlike među nama bogatstvo‚.

- Zato fantomi i ostali koji se krijete iza raznoraznih maski, vreme je da se prikažete. Vreme je da se pogledamo u oči - rekao je on.

Ispred izbornog štaba "Šta radite bre" u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu danas je obeležen i Dan zaljubljenih.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA