Antić i Jelica Sretenović sa Zvezdarcima: Glasajte za najbolje (FOTO)

Naravno da nam je važno da razvijamo Zvezdaru u infrastrukturnom i komunalnom smislu, i poslednjih godina se dosta toga i uradilo, kaže kandidat SPS-JS za gradonačelnika Beograda

  • 0

Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma, i Jelica Sretenović, poznata glumica i kandidat za odbornika na listi SPS - JS, razgovarali su, u okviru kampanje, sa građanima Zvezdare.

Antić: Bićemo najprijatnije iznenađenje na izborima (FOTO)

- Rođena sam na Zvezdari, i celog života ovde živim, i kao Zvezdarka imam jedan san. Sanjam da se Zvezdarska šuma uredi i da se napravi jedan edukativni kamp sa različitim sadržajima. Možemo da iskoristimo postojeću opservatoriju, a obavezno da se napravi i pozornica, jer o čemu bih ja razmišljala nego o pozornici i pozorištu - rekla je Jelica Sretenović.

Printskrin: Infobiro

Dodala je da je „Zvezdarka od glave do pete“ i poručila svojim sugrađanima, da glasaju za najbolje i da 4. marta zaokruže broj 3.

Printskrin: Infobiro

- Naravno da nam je važno da razvijamo Zvezdaru u infrastrukturnom i komunalnom smislu, i poslednjih godina se dosta toga i uradilo. A nama je jednako važno da ulažemo i u kulturu, sport i obrazovanje, zato ću ja insistirati da se u budućem periodu više ulaže u programe koje će promovisati kulturu i favorizovati obrazovne sadržaje. Edukativni kamp je odlična ideja i samo jedna od mnogih koje imamo nameru da sprovedemo, a sve sa ciljem da ovaj deo grada učinimo još boljim mesto za život - istako je Aleksandar Antić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA