Ivica Dačić u Lazarevcu: Dok ima ove crvene boje i naše Partije, niko ne treba da brine za radnička prava (FOTO) (VIDEO)

Ivica Dačić, Dragan Marković Palma i Aleksandar Antić se obratili građanima Lazarevca

  • 2

Predsednik Socijalističke partije Srbije, Ivica Dačić, predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma i Aleksandar Antić, kadidat za gradonačelnika liste SPS – JS, obratili su se na završnom predizbornom skupu u Lazarevcu.

Antić i Karakašević o školskom sportu: Nećemo dozvoliti da bavljenje sportom bude privilegija bogatih (VIDEO)

- Posvećen sam ozbiljnom državničkom poslu i odbrani interesa Srbije u svetu, ali ne brinem ni za Partiju ni za kampanju, jer mi imamo odgovorne ljude, koji znaju svoj posao. Siguran sam da će oni sutra tako odgovorno i posvećeno voditi Grad Beograd i brinuti o svakom čoveku. Kao što ja vodim spoljnu politiku jasno, čvrsto i odlučno, tako će isto Aleksandar Antić i njegov tim da sutra vode Beograd. Govorite ljudima istinu i nemojte davati lažna obećanja, radite u interesu građana i rešavajte njihove probleme - rekao je Ivica Dačić, lider socijalista.

- Socijalistička partija Srbije, baštineći ideje komunista i njihove rezultate u izgradnji zemlje, dosledno se zalaže za politiku ravnomernog regionalnog razvoja. Smejali su nam se što smo imali Fond za razvoj, koji je imao zadatak da ravnomerno ulaže sredstava i razvija sve regione podjednako, da ne bismo imali puste delove zemlje, što je danas veliki problem za odbranu Srbije - naglasio je Ivica Dačić.

- Lazarevac je sve dao za Srbiju, pre svega vodu i zemlju. Mi ćemo se boriti da vratimo bar nešto Lazarevcu i njegovim građanima. Zato se mi zalažemo za decentralizaciju, da Lazarevac odlučuje za sebe a ne da čeka da im Beograd rešava probleme - rekao je Dragan Marković Palma i dodao da u Lazarevcu većina stanovnika radi u Kolubari, i to uglavnom muškarci, dok žene nemaju priliku da se zaposle, ne mogu da nađu posao i samim tim ni da stvaraju porodicu.

Foto: Informativna služba SPS Beograd

- Zato će naša koalicija SPS – JS posebnu pažnju posvetiti stvaranju uslova za mnogo veće zapošljavanje žena. Dovešćemo investitore koji će prevashodno angažovati žensku radnu snagu - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije.

Obraćanje Lazarevčanima, Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika, započeo je velikom zahvalnošću Lazarevcu i njegovim građanima za sve što je ovaj kraj dao i uradio za Srbiju.

- Imam posebno poštovanje prema Lazarevcu, prema svima vama, uzimajući u obzir da ste vi najveća snaga Srbije, vi iskopate 30 miliona tona uglja godišnje, od koga se proizvede polovina srpske struje, što je za ponos i zato vam hvala jer vi ste ta snaga zbog koje se Srbija razvija - rekao je Antić.

Aleksandar Antić je podvukao da se zalaže za decentralizaciju koja će omogućiti veća ovlašćenja i samostalnost rubnim opštinama Beograda i dodao da hoće da mu se veruje, jer dobro poznaje probleme Lazarevca i što je još važnije, ima rešenja za sve te probleme.

- Treba nam vaša snažna podrška, ne možemo ništa da promenimo sa 10 posto. Da bi rešavali izazove pred nama potrebno je da dobijemo 20 posto glasova i ja to od vas očekujem. Lazarevac će biti jedan od mojih prioriteta i zato hajde da zajedno pobedimo i napravimo rezultat kojim ćemo se ponositi - zaključio je Antić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    27. februar 2018 | 15:37

    Boricete se za cenzus....

  • zoro

    27. februar 2018 | 17:02

    Kad covek pomisli da su vladali preko 50g. a u normalnim demokratskim uslovima su srecni kad dobiju 8 posto recite jeli to normalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA