Javne ličnosti pozvale da se glasa za listu oko DS (FOTO)

Glumac Branislav Lečić istakao je da "broj 4 nije samo broj, kao što ni Demokratska stranka nije samo stranka"

  • 10

Koaliciju okupljenu oko Demokratske stranke - "Da oslobodimo Beograd", u finišu predizborne kampanju podržale su brojne javne ličnosti i javno pozvale građane da glasaju za ovu koaliciju iza koje stoji jasna politika i plan za budućnost Beograda.

Šutanovac: Samo ujedinjene demokrate mogu da oslobode Beograd

Glumac Goran Šušljik poručio je da glasa za Demokratsku stranku jer zna da je to "jedina istinska demokratska opcija u Srbiji", i pozvao građane da učine isto: "Oslobodi se straha, zaokruži 4 i oslobodi.

Foto: Promo

Vanredni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu dr Tanasije Marinković rekao je da nisu sve političke stranke iste, već da postoje one iza čijih reči stoje dela, a takva je Demokratska stranka:

- Nisu svi političari prevaranti, opsenari koji od demokratije prave cirkus, a od države privatnu stvar. Postoje stranke iza čijih reči stoje dela, i to višedecenijska. Ako ste za vladavinu prava, socijalnu pravdu i Srbiju u Evropi, onda 4. marta zaokružite broj 4!

Foto: Promo

Reditelj Aleksandar Mandić istakao je da građani ne smeju da "nasednu na laž da je svejedno za koga glasati, te da svojim glasom ne mogu ništa da promene" , i podvukao da je Demokratska stranka jedina partija koja može nešto da uradi u opštem haosu koji vlada.

Foto: Promo

Sociološkinja Vesna Pešić pozvala je građane da 4. marta svojim glasom promene život Beograda:

- Hajde da oslobodimo Beograd, da oslobodimo Srbiju! Živimo u destrukciji, Srbija nam je propala, a ja mogu da kažem - glasam za DS zato što je najvažnije da se vratimo normalnosti, da živimo normalno.

Foto: Promo

Podršku koaliciji "Da oslobodimo Beograd" uputio je i bivši sudija Ustavnog suda Zoran Ivošević, koji je naveo da, za razliku od Srpske napredne stranke koja se politikom bavi samo zarad svojih članova, Demokratska stranka se politikom bavi u korist svih građana:

- Zato pozivam da glasamo za stranku koja hoće da spasi Beograd, a onda i Srbiju, a ne za stranku koja hoće da jedan čovek bude i predsednik stranke, i predsednik države i predsednik Vlade, pa evo sada i gradonačelnik Beograda.

Foto: Promo

Glumac Branislav Lečić istakao je da "broj 4 nije samo broj, kao što ni Demokratska stranka nije samo stranka":

- DS je semenište, kolevka demokratije. Sve što je vredno u ovoj zemlji, izašlo je odavde. Vratimo se na početak i pokažimo  da nikakvo zlo ne može da nas spreči da ostvarimo istinitu i pravu demokratiju, srećnu i uspešnu zemlju, ali i nadu za sve koji su i otišli i ostaju ovde.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мика

    1. mart 2018 | 16:23

    Наша срећа па нисте више на власти...све смо запамтили ништа вам нисмо заборавили.

  • 1999

    1. mart 2018 | 15:40

    Lečić nadogradio kosu zbog mlađe žene i dobio korpu a ovamo glumi čestitog građanina i poziva da se glasa za žute?!

  • Lik

    1. mart 2018 | 16:21

    Znamo se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA