≫ 

Dačić se obratio građanima: Izdržali smo veliki teret, ovo su bili važni izbori za budućnost. Čestitam SNS na pobedi (FOTO)

Po zatvaranju biračkih mesta, u izbornom štabu Socijalističke partije Srbije obratio se predsednik stranke Ivica Dačić

  • 4

Predsednik Socijalističke partije Srbije, Ivica Dačić obratio se građanima iz izbornog štaba stranke.

Stefanović: Nemamo problem, kada stignu rezultati, čestitaćemo svima koji su uspeli da se plasiraju u gradski parlament

Završeni su beogradski izbori, a koalicija oko SPS-a osvojila 6,1 odsto glasova i imaće osam mandata u Skupštini grada. Predsednik stranke Ivica Dačić zadovoljan je ostvarenim.

On je čestitao svojim saradnicima i konstatovao da je koalicija SPS-JS osvojila više od 50.000 glasova, te naglasio da je to najduža koalicija na srpskoj političkoj sceni.

Foto: Tanjug/Sava Radovanovic

Po zatvaranju biračkih mesta, u izbornom štabu Socijalističke partije Srbije obratio se predsednik stranke Ivica Dačić.

- Želim da se zahvalim svima koji su glasali za našu listu, svim aktivistima, svim onima koji su izneli veliki teret i sa velikim zadovoljstvom moram da kažem da smo među strankama koje su prešle cenzus. Mi smo među 24 izborne liste koje su bile konkurenti na ovom izborima, uspeli smo da sačuvamo naše biračko telo i bez obzira što mislimo da smo mogli da osvojimo neki procenat više, ipak je važno to da opstanemo i zadržimo se među strankama koje imaju svoje odbornike - rekao je Dačić.

- Izdržali smo veliki teret, ovo su bili važni izbori za budućnost. Čestitam SNS na pobedi, mislim da smo dobro radili poslednjih godina, već od sutra na republičkom nivou imamo nove obaveze - rekao je Dačić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusan

    4. mart 2018 | 23:56

    tebi je najvaznije da namaknes taman toliko da udjes u skupstinu.bas te briga ko ce da pobedi.i ovako ti je sve jedno sa kim ces da delis vlast.istopice se i taj 1% i nece te vise biti u skupstini.

  • Putinci

    4. mart 2018 | 23:17

    Ivice smekeru

  • Goran

    5. mart 2018 | 08:40

    Puko si sledeci izbori nema cenzusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA