Vladimir Orlić čestitao Đilasovoj listi "pobedu": Nije bilo lako izgubiti više od 130 hiljada glasova Beograđana za samo godinu dana

Reč je “o izvanrednom rezultatu kojim su uspeli da opravdaju silne milione evra potrošene u kampanji, besomučno reklamiranje u dnevnoj štampi, bilbordima, kao i na društvenim mrežama”

  • 13

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS-a Vladimir Orlić rekao je danas da predstavnici izbornog štaba Dragana Ðilasa i ostali koji su ga podržali, dva dana nakon održanih izbora i dalje govore o određenim neregularnostima, iako zvanično nije bilo nikakvih primedbi, i uprkos činjenici da su posmatrači iz raznih ambasada naveli da su izbori protekli u fer, korektnoj i demokratskoj atmosferi.

Dragan Đilas optužuje SNS za kupovinu glasova (FOTO)

Dodao je da, kako kaže, iz očiglednog napada skromnosti, njihovi predstavnici u Skupštini i tokom današnjeg dana pokušavaju da "umanje i ublaže" svoj trijumf i rezultat.

- Sigurno je skromnost razlog zbog čega danas diskutuju o neregularnostima. Oni su ostvarili takav trijumf da su na taj način uspeli da ostvare dva glavna cilja. Prvi je da napakoste Aleksandru Vučiću, pokvare mu rođendan, što nisu krili i drugi da nakon trijumfa u Beogradu zagospodare celom Srbijom - rekao je on.

Naveo je da poslanici iz poslaničke grupe SNS-a ne propuštaju priliku da čestitaju ”pobednicima” i čestitao Ðilasu i njegovom štabu i saradnicima, navodeći da je reč “o izvanrednom rezultatu kojim su uspeli da opravdaju silne milione evra potrošene u kampanji, besomučno reklamiranje u dnevnoj štampi, bilbordima, kao i na društvenim mrežama”.

Foto: Marko Jovanovic

- Oni su tu pobedu i rezultat zaslužili, između ostalog trudili su se i nije bilo lako postići sve ono što su oni postigli. Podsećam nije bilo lako izgubiti više od 130 hiljada glasova birača u Beogradu u roku od samo godinu dana - kazao je ironično Orlić.

Istakao je da dok se oni bave svojom pobedom, Srbija se bavi ozbiljnim pitanjima i pitanjima koja su korisna za građane i državu, te da se Skupština danas izjašnjava o dnevnom redu nove sednice, a da SNS očekuje dobru raspravu i usvajanje zakona koji se nalaze u nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ti zakoni svojim sadržajem treba da pomognu u bezbednosti građana, realizaciji obaveza Srbije na putu evropskih integracija, te modernizaciji društva, kao i da potvrdimo više važnih sporazuma u tom domenu, rekao je on.

Foto: A. Nalbantjan

- Dok se mi bavimo tim, za Ðilasa, Sašu Jankovića, Vuka Jeremića, Sandu Rašković Ivić i sličnima nevažnim i dosadnim poslovima, oni nastavljaju sa uživanjem. Kako su pobedili u Beogradu, Sevojnu, Boru i Aranđelovcu, tako će, kako danas najavljuje Ðilas, pobediti i u celoj Srbiji, jer je opšte poznato da oni imaju mnogo više glasova u svim drugim krajevima Srbije, nego u Beogradu - kazao je Orlić.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA