FARMA ILI ZATVOR? Otkrivamo da li će Kristijan za dva dana morati na robiju! (FOTO)

Ukoliko se srpski sud bude držao slova zakona Kristijan Golubović NEĆE 3. oktobra morati da ode u zatvor na dosluženje kazne od 4 godine i jednog meseca robije. Nikome do sada nisu odbili zahtev po tom članu i stavu

  • 54

Ukoliko se srpski sud bude držao slova zakona Kristijan Golubović NEĆE 3. oktobra morati (kako je ranije najavljeno) da ode u zatvor na dosluženje pravosnažne kazne od 4 godine i jednog meseca robije. Kako za Telegraf otkriva Golubovićev pravni tim "Kristijanova molba, prema zakonu o izvrsavanju krivičnih sankcija odlaže izvršenje", a njegova molba je podneta u roku i ima sve neophodne elemente da bude usvojena.

Pašćete na zadnjicu kada čujete koliko je para Željko Mitrović ponudio Šešelju da ostane na "Farmi"!

- O Kristijanovoj molbi za odlaganje će u petak (2. oktobra  ili u ponedeljak (5. oktobra) da bude odlučivano, kaže za Telegraf Kristijanov advokat Gvozden Grgur i dodaje:

- Prema zakonu o izvršavanju krivičnih sankcija molba odlaže izvršenje, ukoliko je osnovana. Ako mu molbu ipak odbiju Kristijan ima prava u roku od tri dana da se žali predsedniku Višeg suda, a on potom mora u roku od tri dana da odluči. Tako da Kristijan ne bi trebalo da 3. oktobra da napusti Farmu i javi se na izdržavanje.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Golubovićeva molba je osnovana po članu 59. stav 7 Zakona o izvršavanju krivičnih sankcija, a oslanja se na činjenicu da Golubović ima važeći ugovor sa RTV Pinkom o započetom poslu.

- Nikome do sada nisu odbili zahtev po tom članu i stavu, osim kad se ustanovi da neko ima fiktivan ugovor, a ovo vidi ceo svet da nije fiktivan, već da je Kristijan zaista učesnik u poslu koji se zove rijaliti šou i bio bi presedan da se donese bilo kakva drugačija odluka. On je dao sudu originalni ugovor sa Pinkom, navodi advokat Gvozden Grgur iz Kristijanovog pravnog tima u izjavi za Telegraf.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Svoj stav na istu temu nešto ranije dala je i Ivana Romić, portparolka Prvog osnovnog suda u Beogradu:

- O molbi za odlaganje biće odlučeno kada istekne peroid na koji mu je po prethodnoj molbi odobreno odlaganje stupanja na izdržavanje kazne. Golubović, kao i svaki okrivljeni, može do tog roka da povuče ili izmjeni molbu - rekla je za Mondo Ivana Romić, i dodala da Kristijan ima pravo da ponovo podnese molbu: - Golubović može ponovo da podnese molbu, jer to pravo nije ograničeno i svaki osuđenik može da podnosi molbu neograničen broj puta. O molbi odlučuje sud - precizirala je Ivana Romić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dakle, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno (a ne postoji nijedan jedini razlog) sudeći omiljeni srpski farmer i čovek koji je postao pravi televizijski fenomen će, po svemu sudeći na izvršenje zatvorske kazne ići tek po završetku rijalitija, a to znači tokom 2016. godine.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbijanka

    1. oktobar 2015 | 20:49

    Ne znam da li se secate onog deke od 88 god koji nije pokosio svoju livadu koja je pored nekog sporednog puta. E taj deda je morao zbog toga da ode u zatvor zbog toga . Njemu nije bilo odlaganja.

  • DT

    1. oktobar 2015 | 20:49

    ZATVOR!!!!!!!Nije mi jasno sta ce kriminalac u rijalitiju?????????

  • rozalija

    1. oktobar 2015 | 23:46

    Ajmo PETICIJA za Kristijana da mu se ukine zatvor Upravo je izdrzava i dobro se ponasa Drugo nije ni neki razlog zasto bi i bio osudjen Droga je u svakoj petoj kuci sada , pa nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA