VRATIĆE SE MOJA MAMA! Rasplakaćete se kada čujete šta je rekla ćerka Jelene Marjanović!

- Teta Nado, ja imam najlepšu mamu na svetu. Čekam svaki dan da pronađu moju mamu. Neće ona mene da ostavi - kroz suze Nada Topčagić opisuje šta joj je rekla mala Jana

  • 31
Jelena Marjanović Krsmanović, Jana Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Pevačica Nada Topčagić je posetila kuću Marjanovića u Borči i dovela je svoju unuku Mariju da se igra sa malom Janom, ćerkom pokojne Jelene Marjanović. Nada kroz suze opisuje pakao kroz koji prolazi porodica ubijene pevačice.

OBRUČ OKO UBICE SE STEŽE, A MI SMO POZVONILI MARJANOVIĆIMA NA VRATA: Da li je danas DAN D za Jeleninog ubicu? (VIDEO)

- U subotu sam prvi put ušla u muzički studio u kojem je Jeca pevala, a koji je u kući. Tamo su njene slike. Mala Jana je uzela jednu fotografiju, grlila je i ljubila. Rekla mi je: "Teta Nado, ja imam najlepšu mamu na svetu. Moje mame još uvek nema, ali vratiće se. Čekam svaki dan da pronađu moju mamu. Neće ona mene da ostavi" Srce je htelo da mi iskoči iz grudi - kroz suze priča Nada za "Kurir" i napominje da se Jana ne odvaja od oca.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Moja unuka od Jane traži lutku, a ona joj na to kaže: "Pa poklonila ti je moja mama jednu lutku. Kad se bude vratila, moram da je pitam da ti pokloni i tu". Gledam prelepu i inteligentnu devojčicu i suze same padaju niz lice. Stalno trči za svojim ocem, grli ga, ljubi, valjda se plaši da i tata ne ode negde, da je ne ostavi samu. Neka im je Bog u pomoći - zaključila je Nada Topčagić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AS

    25. april 2016 | 14:59

    Tuga

  • Mica

    25. april 2016 | 15:40

    Joj! Boze ima li te? Ovo je da kukas iz sveg glasa. Jano, pametnice mala. Dusa me boli kada procitam sta ona kaze. Sreco neka te Bog cuva. Sve te mame vole i ako te ne poznaju.

  • Dragana

    25. april 2016 | 14:59

    Jooj srce medeno...zelim ti svu srecu ovog sveta..da ubica tvoje mame konacno bude uhvacen...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA