≫ 

HRVATSKA SE DAVI U MRŽNJI: Mira Furlan zaprepastila izjavom!

- Sve me to vrlo rastužuje, ali me i uvek ponovno podseća na razloge zbog kojih sam otišla - rekla je proslavljena glumica u osvrtu na situaciju u svetu

  • 25

Hrvatska glumica Mira Furlan trenutno igra lik Šarlote u predstavi "Jesenja sonata", koju je 12. januara premijerno izvela Hrvatska drama riječkog HNK-a. Glumica je tim povodom zastupljena u medijima, a u jednom intervjuu se osvrnula na trenutnu situaciju u svetu i u Hrvatskoj.

 

PRVI PUT PRIKAZAN GRUPNI SEKS: Da li je ovo najperverzniji domaći film? (18+) (VIDEO)

 

Situacija u Hrvatskoj se, prema mišljenju Mire Furlan, ne menja.

 

- Diskurs se u ovih 25 godina nije promenio, pa sam tako i o sebi samoj nedavno čitala odvratne, napadačke tekstove. Budući da me ovde zapravo nema, jer sam uspešno eliminisana iz javnog i kulturnog života još pre 25 godina, pitam se šta bi, dakle, zadovoljilo pljuvače: fizička smrt? Jer je simbolična smrt još davno obavljena - prepričava legendarna glumica, koja je osamdesetih važila za seks-simbol u čitavoj Jugoslaviji.

 

Printskrin: Youtube/RTS

Printskrin: Youtube/RTS

 

- Strašno je da se danas čitav svet, ne samo Hrvatska, davi u mržnji prema svemu što je iole drugačije. Kao roditelj, zgrožena sam svim tim. Je l’ to, dakle, svet, u koji mladi ljudi moraju da stupe i u njemu se bore? I da li su to vrednosti koje im taj svet nudi? - iskreno je zaključila Mira Furlan za hrvatski "Novi list".

 

Printskrin: Youtube/net.hr

Printskrin: Youtube/net.hr

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draza!

    12. januar 2017 | 23:50

    Secam se 1986/87,Lora, Split,vojska; Jna....bilo nam je "drazesno"kad izadjemo u grad,gledali su na nas (vojsku)kao na smrdljiv sir,tada je vec bilo da nas oslove u prolazu...crvena bando,srbocetnici,idite doma....i tada sam znao da je Jugoslavija gotova...Nadam se da nekome ovde kod nas nece ponovo pasti na pamet neka nova zajednica...dosta je bilo...

  • Shibicaaa

    12. januar 2017 | 23:56

    Sve je tako kako je rekla, nista novo! Bravo!

  • Aleksa

    12. januar 2017 | 22:23

    Nije ništa pogrešno rekla !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA