≫ 

OD STJUARDESE DO MOĆNE ŽENE: Majka Pipe i Kejt Midlton u 62. godini OBORILA S NOGU na ćerkinom venčanju! (FOTO)

Žena koja je rodila ćerke koje su postale bogate i moćne zablistala je na venčanju Pipe i multimilionera Džejmsa Metjuza

  • 26

Pipa Midlton udala se danas u selu Inglfild zapadno od Londona za Džejmsa Metjuza, a predivnom venčanju prisustvovalo je oko 200 najbližih zvanica.

Kejt Midlton na venčanju sestre Pipe jednim potezom ODUŠEVILA svet! (FOTO)

Svakako, najveću pažnju privukla je Pipa zajedno sa sestrom, vojvotkinjom od Kembridža Kejt Midlton, ali jedna žena savršeno im je parirala.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

VENČANJE GODINE: Udala se Pipa Midlton, ovako izgleda venčanica od 50.000 evra o kojoj priča CEO SVET! (FOTO)

Reč je o njihovoj mami, Kerol Elizabet Midlton, koja je na ćerkino venčanje stigla ruku pod ruku sa Pipinim bratom Džejmsom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kerol, žena koja je 1955. godine  rođena u skromnoj porodici u Londonu, sa širokim osmehom stigla je u crkvu Sv. Marka. Zablistala je u bledo roze kombinaciji, a svi su komentarisali da Kerol ima fantastičnu liniju!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kerol je uvek bila vredna, pa je kao tinejdžerka počela da radi u prodavnici, da bi se kasnije zaposlila u aviokompaniji "British Airways" kao stjuardesa. Ubrzo je upoznala i Majkla, pilota sa kojim se 1980. godine venčala u crkvi Sv. Džejmsa. 1986. Kerol i njena porodica vratili su se u Zapadni Berkšir, nakon dve i po godine koliko su proveli u Jordanu. Naredne godine, 1987. Kerol otvara firmu "Party Pieces", za dekoraciju svečanosti, a posao joj je odlično krenuo.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Do 1995. godine Kerol i Majkl uspeli su da razrade posao toliko da su omogućili sebi da se preseli u luksuzniji deo Londona. Međutim, multimilioneri su postali kada je Majkl nasledio fondove bake Oliv Kristijane Midlton Lapton.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

2002. godine Kerol i Majkl kupili su stan u Čelsiju, u kojem su njihova deca živela do svršetka studija. Kejt Midlton, kao i Pipa, obožavaju svoje roditelje, a Kejt je svojevremeno izjavila da joj pored njene majke nisu potrebne dadilje koje će joj čuvati decu, pošto je Kerol savršeno odgojila njih troje.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klara

    20. maj 2017 | 17:10

    Sve tri izgledaju kao hijene koje samo zanima novac.Kakva mama takve i cerke.

  • Bane

    20. maj 2017 | 17:34

    Svi su ruzni ko kamion pun nemaca

  • Sasa

    20. maj 2017 | 16:59

    Dosadni su ovi englezi...seljastvo ne moze da prekrije garderoba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA