Crni niz masovnih tuča na letovanju se nastavlja: Australijanac udario Hrvata i slomio mu lobanju, nalazi se u kritičnom stanju

Očevidac je rekao da su desetak minuta pričali, a onda je došlo i do fizičkog sukoba

  • 6

34-godišnji Australijanac juče je priveden na ispitivanje u Državno tužilaštvo u Splitu zbog incidenta koji se dogodio u sredu u 2 sata ujutro nedaleko od kluba Inbox.

STIGLI SA ZAKINTOSA I OTIŠLI PRAVO U CRKVU: Prve reči dvojice momaka po dolasku kući u Srbiju! I to na Nenadov rođendan

Australijanac se sukobio s 27-godišnjakom, hrvatskim državljaninom koji živi u Austriji. Udario ga je šakom, mladić je pao i slomio lobanju. Prebačen je u splitsku bolnicu u kritičnom stanju. Smešten je na Odeljenje intezivne nege. Ima nagnječenje mozga i krvarenje u glavi, prenosi Index.

Do svađe je došlo kada su Australijanac i 27-godišnjak pokušali da uđu u klub. Redari ih nisu pustili, mladići su se udaljili u pravcu Biskupove palate. Očevidac je za Index rekao da su desetak minuta pričali, a onda je došlo i do fizičkog sukoba. Australijanac je navodno par puta upozorio oponenta da ga ostavi na miru, ali bez uspeha.

Nisu bili sami, u pitanju je bila grupa od desetak ljudi.

Obračun se dogodio na semaforu kod Biskupove palate. U blizini su bili saobraćajni policajci, koji su odmah intervenisali, priča svedok.

Australijancu su izmerena dva promila alkohola, prijavljen je za teško povređivanje. Zatraženo je i određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od bega, ali sudija mu je oduzeo pasoš i naložio da se redovno javlja policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA