Jezivo ubistvo i samoubistvo u Hrvatskoj obavijeno velom misterije: Policajac ubio ženu, pa presudio sebi. Svi su u šoku! (FOTO)

Gordan je 2015. vanredno unapređen u viši čin, zbog uzorne karijere

  • 2

Gordan Jagatić (44) iz Novske je iz vatrenog oružja ubio svoju 42-godišnju suprugu Dubravku Jagatić, pa na kraju presudio sebi.

Bolestan voajer: Nemac na plaži telefonom snimao golo dete. Uhapšen zbog pornografije!

Prema pisanju hrvatskih medija, Gordan je ubistvo i samoubistvo izvršio u porodičnoj kući. Oboje su dugogodišnji službenici Policijske stanice Novska, i to bez ijedne mrlje u radu, saznaje "Index.hr" iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, a iza supružnika je ostalo dvoje maloletne dece.

Trenutno je u toku uviđaj koji vodi Županijsko državno tužilaštvo iz Siska, pa i službeni podaci o motivima ubistva nisu još poznati.

No, poznanici pokojnih sa kojima su tamošnji mediji razgovarati ističu kako je među supružnicima već duže vreme bilo porodičnih razmirica.

Gordan Jagatić je 2015. godine, od strane tadašnejg ministra unutrašnjih poslova Ranka Ostojića, povodom Dana policije čak i vanredno unapređen u viši čin, zbog uzorne karijere.

Šta ga je tačno nagnalo da ubije suprugu, rebala bi pokazati istraga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA