Stravično mučenje psa u Slavoniji: Odsekli mu šapu, pa ga onda brutalno pretukli (FOTO) (VIDEO)

Volonterka Udruženja za zaštitu životinja Veselo Dvorište iz Slavonskog Broda, Darija Debeljak, u petak prepodne primila je dojavu o brutalnom zlostavljanju ovog psa

  • 4

U selu Klokočevik u Slavoniji nepoznata osoba odsekla je šapu psu manjeg rasta, nakon čega je nesretna životinja pokušala da se sakrije u obližnjem dvorištu. Međutim, u tome nije uspeo jer su ga meštani pronašli i pretukli.

Lovac tvrdi da nije zlostavljao psa i da ga nije namerno vukao kolima!

Volonterka Udruženja za zaštitu životinja Veselo Dvorište iz Slavonskog Broda, Darija Debeljak, u petak prepodne primila je dojavu o brutalnom zlostavljanju ovog psa.

Čim je čula za ovaj slučaj, sela je u automobil i otišla da pomogne psu, piše "Index.hr".

Na Fejsbuku je objavila i snimak prestravljenog psića kako očajnički laje i cvili, skrivenu grmlju. Darija je potom odvezla psa u Osijek na pregled kod veterinara.

"Upravo smo se vratili kući, Laki je ostao u stacionaru ambulante u Osijeku. Dok smo bili tamo prvo mu je dat sedalin s obzirom da je sve hteo da nas ugrize zbog ogromnih bolova koje trpi. Kad se malo primirio, dali su mu anesteziju. Izmeren je i ima 16,3 kg. Čip nema, napravljena je analiza krvi i stavljena mu je braonila. Doktor nas je sada nazvao, kaže da rana svakako nije sveža, ili je od jakog udarca nečim ili mu je automobil prešao preko šape. Za sada, do ponedeljka ostaje na antibioticima jer je bakterija ušla u ranu i rana je upaljena. Sutra ujutro se čujemo sa veterinarom pa ćemo napisati nove info. Napravljen mu je i rendgen, obe kosti su polomljene međutim ima nesto malo osećaja u šapi. Veterinar će dati sve od sebe da  pokuša da je spase, amputacija je zadnja opcija - napisala je Darija na Fejsbuku.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA