Umor na putu odneo još jedan mlad život: Vozač izgubio kontrolu nad vozilom, sin (6) ubrzo izdahnuo

Nesreća u kojoj je učestvovala cela porodica dogodila se oko pet sati kada je vozač “audija” na autoputu kod Nadina izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu

  • 0

Teška tragedija zadesila je danas porodicu iz BiH kada su jutros oko pet sati doživeli saobraćajnu nesreću u Hrvatskoj u kojoj je život izgubio šestogodišnji dečak.

ŠEST GODINA BEZ LUISA: Bio je veliki čovek, otac, prijatelj... Održan pomen slavnom pevaču (VIDEO)

Automobil “audi” austrijskih tablica vozio je 55-godišnjak, koji ima slovenačko državljanstvo, ali se zapravo radi o porodici iz Bosne i Hercegovine, piše Slobodna Dalmacija. Porodica živi i radi u Austriji. Tako su u “audiju” uz 55-godišnjaka bili njegova supruga (54), ćerka (26), i šestogodišnji unuk.

Vozeći u smeru Zagreba, 55-godišnji vozač “audija” je jutros izgubio kontrolu nad vozilom.

- Uviđaj je završen. Nesreća se dogodila oko pet sati kada je vozač “audija” na autoputu kod Nadina izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu – rekao je portparol zadarske policije Elis Žodan.

Indicije ukazuju na to da bi uzrok nesreće mogao biti umor. Vozač nije bio pod uticajem alkohola, a iza njega je očigledno bila višesatna vožnja.

Foto-ilustracija: Polizei Rheinland-Pfalz

Njegova supruga (54) u trenutku udara “audija” u zaštitnu ogradu teško je povređena. Ćerka, kao i vozač, prošli su s lakšim povredama, dok je šestogodišnji dečak bitku za život izgubio u bolnici u Zadru.

Veštačenje, koje će zasigurno biti sprovedeno tokom sudskog postupka, će rasvetliti sve detalje ove tragedije, od brzine vožnje do uslova u automobilu.

Do sudskog postupka trebalo bi da dođe na osnovu krivične prijave koju je protiv 55-godišnjaka u ponedeljak podigla zadarska policija, zbog krivičnog dela izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnom posledicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA