Menadžeri ustaše Tompsona: On nikada nije kažnjen zbog pevanja pesme "Bojna Čavoglave", izvodio ju je na hiljade puta

U želji da, kako kažu, javnost bude istinito informisana, menadžment je saopštio da je protiv Marka Perkovića Tompsona podenesena prekršajna prijava zbog pevanja pesme "Bojna Čavoglave" 2016. u Kninu, ali da on nije prekršajno kažnjen jer je postupak u toku

  • 10

Menadžment hrvatskog kantautora Marka Perkovića Tompsona, koji svojim pesmama glorifikuje ustaštvo, saopštio je danas da taj pevač nikada nije kažnjen zbog pevanja pesme "Bojna Čavoglave".

USTAŠA PLJUNUO NA HRVATSKU PRIJAVU: Evo kako je Tompson reagovao na prijavu koja je podneta protiv njega!

U želji da, kako kažu, javnost bude istinito informisana, menadžment je saopštio da je protiv Marka Perkovića Tompsona podenesena prekršajna prijava zbog pevanja pesme "Bojna Čavoglave" 2016. u Kninu, ali da on nije prekršajno kažnjen jer je postupak u toku.

Navode i da je Perković tu pesmu izvodio tokom poslednjih 27 godina na hiljade puta, a nikada nije bio kažnjen niti prijavljen osim na toj proslavi Oluje u Kninu prošle godine, preneo je Jutarnji list.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đuro

    10. avgust 2017 | 15:41

    Kakav kantautor, pa taj ustaša je propali konobar.

  • Knjaz miloš

    10. avgust 2017 | 15:51

    pa zato nije kažnjen zato što sve vlade od tudjmana su iste... kao nisu nacisti i ustaše a u sebi to gaje od malena.... da su iskreni i da realno mrze veličanja ustaštva nikad ne bih slavili svake godine... i uveli bi zakon za takve kao što su ovaj sivonja...koji samo ima publiku u ljepoj njihovoj....

  • Čekaj

    11. avgust 2017 | 07:28

    A koji je to pevač u svetu kažnjen zbog pevanja ratne bojne,budnice?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA