≫ 

Platili ležaljke 50 evra da bi se kupali u go*nima: Na luksuznoj plaži na Svetom Stefanu izlila se kanalizacija, neprijatan miris zaprepastio goste (FOTO) (VIDEO)

 ≫ 

Plaža u vlasništvu Arapa vrvi od "luksuza"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Deni
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kalenic

    15. avgust 2017 | 14:23

    Isto iskustvo sam imao u Sutomoru,gde s kanalizacij htl.Niksic izliva na 50 m od obale; sledece je iz Krasica,gde je sabirni kolektor 20 m od mora!Vode nije bilo svih 12 dana, dok je obliznji tunel prema Kotoru bio dve godine zatvoren zbog prodora ogromne kolicine vode ! Pozdravio sam se sa ekoloskom drzavom CG i rekao Kalimera Grckoj !

  • Montenegrino

    13. avgust 2017 | 21:16

    Samo da vas potsjetim zašto ne bi trebali ići na druge destinacije nego pravac CG. Neću ni da čitam ove negativce. Na moj tekst vidim po 250 negativnih a 50 pozitivnih lajkova. Pa dragi moji Srbi trenutno u budvi boravi 80 do 100 000 turista svaki dan . Samo na Budvanskoj rivijeri. Taj narod došao je da uživa u ljepotama CG . Toliki narod mora da jede i pije. A mi im preporučujemo i hvalimo normalno i služimo 90% hranu i razna pića iz bratske Srbije. Prošli ste možda nekad na granici Bradarevo ili Rožaje svi oni kamioni silni završavaju ovde. Vi to niste svjesni da vam mi samo malo umanjimo kupovinu vaših proizvoda šta bi vi rekli na to. Pretpostavljam mi vas hranimo. E da vam kažem kakvi su vaši proizvodi. Srednja žalost. Imamo mi mnogo kvalitetnije proizvode pa čak i jeftinije ali radi bratstva uzimamo vaše. Na primjer suhomesnati proizvodi PIK VRBOVEC ko jednom proba njihove čajne . kulene i ostale proizvode zaboravićete sve druge. Jer su svjetski kvalitet. A gde su vam tek Italijanski proizvodi od voda do vina . Sireva suhomesnate druge industrije. Ali malo sam vam dao zadatak da li treba tako da se odnosite prema CG. Sve ste vi kao u pravu svi vas ugrožavaju i svi rade protiv vas. Mi pošteni CRNOGORCI vas volimo i forsiramo sve što dolazi iz SRB. Možda to sve nije bitno vama . Nećemo moći dugo da trpimo vaše ophodovanje prema nama. Zato u pamet se braćo Srbijanci. Neću više komentarisati vidim da me niste razujeli ili stvarno vidite u nama neprijatelje. Pozdrav srdačan iz Budve EKOLOŠKE

  • Olivera

    13. avgust 2017 | 15:47

    Koliko se trudite da oterate sve nas koji volimo Crnu Goru i koji letujemo godinama. Ne znam ko vas placa za ovu propagandu, ali znam da gde god odete mozete naleteti i na ruznija iskuatva. Svake godine letujem dole i bude dana bez vode, bude da pujne negde cev, bude i da nestane struje..ali sta sada ?? Toga nugde nema jel ? Prelepo zezanje, pokupimo se sa svih strana...od Niksica do Zrenjanina.Beograda, Nisa, Podgorice i lepo nam je !! A ovo ce se sanirati nista se ne sekirajte 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA