Kiper se prevrnuo i zgnječio pikap: Četvorica radnika su čudom preživela, od sigurne smrti ih je sačuvao - PESAK! (VIDEO)

Sreća u nesreći je što u ovom nesvakidašnjem incidentu nije bilo žrtava ni teže povređenih radnika

  • 0

Pesak koji se nalazio u kamionu kiper od sigurne smrti je spasio četvoricu radnika koji su radili na deonici magistralnog puta Štip – Sveti Nikole, na istoku Makedonije.

Prve fotke jezive nesreće kod Alibunara: Spržen džip, prevrnut bager u kanalu, ocu i dečaku (10) se bore za život (FOTO)

Nesreća se dogodila danas pre podne. Dok je istovarivao pesak, kiper se odjednom nagnuo i prevrnuo na pikap parkiran do njega. U pikapu su se u tom trenutku nalazila četvorica radnika koji su trebali da podele zaštitne prsluke svojim kolegama, vozačima kamiona zaduženim za iskopavanje materijala u ovom delu budućeg autoputa Miladinovci – Štip.

Printksin: Kanal 5

Sreća u nesreći je što u ovom nesvakidašnjem incidentu nije bilo žrtava ni teže povređenih radnika. Njih je spasio pesak koji se nalazio u kiperu, a vatrogascima iz Štipa je trebalo više od pola sata da iseku karoseriju i da iz vozila izvuku preplašene radnike.

Printksin: Kanal 5

Oni su kolima Hitne pomoći prebačeni u Dom zdravlja u Štipu, gde su ortopedi konstatovali da su jednom radniku povređene noge. On je zadržan u bolnici, dok su drugi radnici, koji su bili isečeni po licu i telu, pušteni na kućno lečenje.

Printksin: Kanal 5

Uviđaj na mestu ove čudne nesreće je izvršila štipska policija, a istraga je u toku.

Pogledajte video:

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA