≫ 

Slepi putnik prekriven katranom pronađen u vozu u Karlovcu: Ne razume nijedan jezik, policija pokušava da otkrije ko je

U Ogulinu je takođe u vagonima koji su prevozili katran, otkriveno nekoliko osoba

  • 7

Neidentifikovani muškarac, za kojeg se pretpostavlja da je stranac, pronađen je sav oblepljen katranom u teretnom vagonu na karlovačkoj železničkoj stanici. On je odmah prevezen u bolnicu.

Pronašli su Petra koji je bio potpuno prekriven katranom i jedva se kretao. Od žive statue postao je najlepši pas!

U Ogulinu je takođe u vagonima koji su prevozili katran, otkriveno nekoliko osoba, potvrđeno je Hini u karlovačkoj Policijskoj upravi.

Za sada nije zvanično potvrđeno da li su pronađeni ljudi migranti.

Od direktora karlovačke bolnice Ervina Jančića saznalo se da se u bolnici pruža pomoć nepoznatom muškarcu. Za sada se čini da nema povrede i da je u dobrom opštem stanju, ali da mu je telo prekriveno katranom, pa traje zahtevna obrada, odnosno čišćenje pacijenta za prijem i detaljniju dijagnostiku, dodao je.

- Mi radimo svoj posao, policija odrađuje svoj posao utvrđivanja identiteta, jer mi pacijenta za sada vodimo kao 'muška osoba bez imena', a ne možemo s nekom sigurnošću da procenimo ni njegovo godište. Zbog nekih činjenica smatramo da je reč o strancu koji ne govori ni hrvatski, ni engleski ili nemački jezik, teško komuniciramo, a pacijent ostavlja utisak da ne razume ni grupu arapskih jezika, koje zna naš doktor Mohamed Kate - rekao je Jančić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA