Najgori košmar u Crnoj Gori: Bebu izujedao pacov po genitalijama!

Dečak je jedan od trojki desetočlane porodice koja živi u teškim socijalnim uslovima na Vrelima Ribničkim u Podgorici

  • 1

Petomesečni dečak koji je prošlog petka zbog teških povreda genitalija primljen u Institut za bolesti dece stabilnog je zdravstvenog stanja, potvrdili su za "Pobjedu" iz Kliničkog centra.

Lidiji su rekli da joj je sin umro: Sahranila ga je, ali nešto joj nije dalo mira. Kad je otkopala i otvorila sanduk, život joj se ZAUVEK PROMENIO!

Prema njihovim nezvaničnim saznanjima, još nije izvesno kada će beba izaći iz bolnice.

Lekari, kako je "Pobjeda" ranije objavila, a prenosi mondo.me, sumnjaju da je dečaka ugrizao pas ili pacov.

O celom slučaju obavešteni su policija i Centar za socijalni rad koji bi trebalo da utvrde da li se radi o zanemarivanju deteta.

Iz Centra su "Pobjedi" juče saopštili da su odmah nakon što ih je policija obavestila o povredi dečaka preduzeli sve iz svoje nadležnosti na osnovu Zakona o socijalnoj i dečijoj zaštiti. Ipak, oni nisu hteli da govore o tome da li je utvrđeno zanemarivanje, jer su shodno zakonu „sve informacije o ličnim i porodičnim prilikama korisnika koje pružaoci usluga vode o njemu poverljive”.

Dečak je jedan od trojki desetočlane porodice koja živi u teškim socijalnim uslovima na Vrelima Ribničkim u Podgorici.

Iz Centra kažu da ova porodica do sada nije bila korisnik materijalnog obezbeđenja, te da u svojim nadležnostima preduzimaju mere kako bi ostvarila prava iz oblasti socijalne i dečije zaštite.

- Shodno nadležnostima preduzećemo sve mere i radnje radi zaštite najboljih interesa dece, a Centar će pratiti porodicu dok god to bude neophodno - kazali su iz Centra za socijalni rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA