≫ 

Srpkinja pljačkala po luksuznim radnjama u Budvi: Glumila je da kupuje, a iz tuđih torbi je uzimala pare! Uhvatili su je veoma lako

Devojka iz Smederevske Palanke je privremeno boravila u Tivtu, odakle je svakodnevno dolazila u Budvu, a meta su joj bili kupci u luksuznim buticima

  • 6

Državljanka Srbije Viktorija Vojnić (33) uhapšena je zbog serije džeparenja, a budvanski inspektori identifikovali su je kao krivca pregledom snimaka sa nadzornih kamera iz nekoliko tamošnjih radnji.

Opljačkao preminulu baku, pa odneo nakit u zlataru da ga proda: Prodavačica mu je postavila jedno pitanje i odmah je počeo da beži!

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, devojka iz Smederevske Palanke je privremeno boravila u Tivtu, odakle je svakodnevno dolazila u Budvu. Meta su joj bili kupci u luksuznim buticima, kako je istakao isti izvor.

- Glumeći da je došla u šoping, prilazila je nepažljivim kupcima i iz tašni vešto uzimala novčanike. Budvanska policija bila je zatrpana prijavama, uglavnom, inostranih državljana, koji su prijavljivali krađe ličnih stvari... Sa snimka iz jednog od budvanskih butika, kamera je jasno snimila kako Vojnićeva 'operiše' - bila joj je potrebna samo mala nepažnja kupca da mu iz torbe uzme novac - saopšteno je “Vijestima” nezvanično iz Uprave policije.

Nakon što je identifikovana, Viktoriju su uhapsili inspektori budvanske policije i priznala im je osam krađa, nakon čega je protiv nje podneta krivična prijava.

Srpkinja je juče privedena sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću. Portparol Osnovnog suda u Kotoru potvrdio je “Vijestima” da je saslušao osumnjičenu u prisutvu branioca i da je prihvatio predlog osnovnog tužioca za određivanje pritvora do 30 dana Vojnićevoj.

Prema njegovim rečima, to je učinjeno zbog straha od bekstva i ponavljanja krivičnog dela.

Vojnićevoj se stavlja na teret krivično delo - krađa u produženom trajanju. Ona je juče upućena u spuški Istražni zatvor.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    13. septembar 2017 | 11:35

    Leva ruka desni dzep🙅

  • Nikola

    14. septembar 2017 | 13:33

    Devojka je neduzna privedena , kako spavate mirnoo? Nista nije priznato i nema sta da se prizna , devojka je privedena zbog slicnosti , a nista nije dokazano, zadrzana je zato sto je strani drzavljanin i zato sto pokusavaju da joj napakuju, ovo sto je plicija dala izjavu je cista laz i za ovo se odgovara.

  • Teslina naslednica

    13. septembar 2017 | 22:35

    U zatvor po kratkom postupku!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA