Dilovao drogu iz zatvora: Policajac napao svoje kolege dok su mu pretresali kuću (FOTO)

Policija je danas pretresla 14 objekata u tom gradu i okolini

  • 1

Policijski službenik K. H. ( 47 ), osumnjičen za trgovinu drogom, napao je danas svoje kolege koji su došli da izvrše pretres u njegovom domu u Kičevu, na zapadu Makedonije. Policajac i još šestoro drugih osoba su lišeni slobode pod sumnjom da su deo kriminalne grupe koja se bavila nelegalnom trgovinom narkotičnih sredstava na podrušju Kičeva.

Smrt na velikom odmoru: Zbog dečje igre, preminuo učenik (17) u Makedoniji (FOTO)

Policija je danas pretresla 14 objekata u tom gradu i okolini, a pretres je izvršen i u Kazneno-popravnoj ustanovi u Strugi.

Zatvorenik A.A. iz Struge, koji je izdržavao kaznu zbog trgovine drogom, imao je poseban tretman u zatvoru. Njemu je bilo dozvoljeno da svako jutro može da izlazi, a uveče da se vraća u zatvor.

On je bio jedan od glavnih snabdevača i preprodavača droge.

Policija je tokom današnjih pretresa otkrila i zaplenila veći broj pakovanja kokaina i heroina, veću količini marihuane, pancir jelek, policijsku legitimaciju, tromblonski dodatak za automatsku pušku, hladno oružje i određenu količinu novca.

- Prilikom pretresa doma K.H., odnosno prilikom pokušaja policijskog službenika da uđe u njegov dom, on je napao jednog policijskog službenika i naneo mu teške telesne povrede. Protiv K.H. će biti podneta krivična prijava za počinjeno krivično delo „napad na službeno lice pri vršenju poslova bezbednosti - stoji u saopštenju MUP Makedonije.

Foto: mvr.gov.mk

Nakon izvršenih pretresa, dodaju iz MUP, sa slobode je lišeno ukupno sedam osoba za koje postoji osnovana sumnja da su deo grupe koja se bavi nelegalnom trgovinom droge u Kičevu.

Foto: mvr.gov.mk

Protiv tri osobe će biti zatražen pritvor i podnošenje krivične prijave po brzom postupku, dok će za ostala lica biti zatraženo da se istraga vodi po redovnom postupku.

Daljinac

(D.J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca

    16. septembar 2017 | 19:01

    Kicevo je rasadnik velikog kriminala pa me nista ne cudi ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA