Političare sačekalo uputstvo za pristojno odevanje: Ženama zabranjen dolazak bez brushaltera

- Ne verujem da će se iko ljutiti, ovo su samo preporuke koje bi trebalo da važe u svakoj instituciji - rekla je Silvana Sanseović, predsednica Gradskog veća Starog Grada na Hvaru

  • 7

Članove i članice gradskog veća Starog Grada na Hvaru na stolovima su dočekala uputstva za pristojno odevanje na sastancima, ali i saveti za higijenu.

Dobra higijenska praksa preduslov za uspešno poslovanje

- Ne verujem da će se iko ljutiti, ovo su samo preporuke koje bi trebalo da važe u svakoj instituciji - rekla je Silvana Sanseović, predsednica Gradskog veća Starog Grada na Hvaru za Slobodnu Dalmaciju.

Muškarcima se preporučuje klasično odelo s kravatom ili bez nje, pantalone, čiste cipele, uredni i čisti nokti i kosa, podrezani brkovi i brada i čistoća tela.

Svi bi trebalo da izbegavaju majice bez rukava, japanke i papuče, mrežaste majice, bluze i košulje bez grudnjaka, gola leđa i ramena, prozirne tkanine, kratke pantalone, odeću kroz koju se nazire donje rublje, naočare za sunce, poderane i prljave cipele...

- Nismo preporučili ništa što ne bi bila stvar kućnog vaspitanja ili uobičajenih pravila koje bi svaki građanin, a posebno dužnosnik, trebao poznavati. Reč je o uobičajenom bontonu zapadne civilizacije - dodala je Sanseović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brendon

    17. septembar 2017 | 21:04

    Ja kad sam radio u firmi neću da je reklamiram jedna koleginica je došla skoro gola i imala je bujni dekolte. I ja koliko sam se u nju zablenuo u tom trenutku sv..m. I zbog toga podržavam ovaj zakon! To je seksualno uznemiravanje muškaraca i tom uznemiravanju mora da se stane!

  • Maja

    17. septembar 2017 | 21:13

    Tako je...!!!!!

  • slađa

    17. septembar 2017 | 20:25

    U potpunosti ispravno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA