Matori pedofil napao novinarku Anu ispred škole, mislio je da je učenica: "Aj, dođi mi u krilo, dobićeš pare" (VIDEO)

U šetnji muškarac napominje da želi da sa njom ode u skrivenu napuštenu kuću, mesto koje nije lako vidljivo

  • 2

Snimajući reportažu u blizini srednje škole u Šibeniku, novinarka Provjerenog našla se u šokantnoj situaciji. Naime, prišao joj je stariji muškarac, koji je pomislio da je učenica i ponudio joj 50 kuna da se ljubi s njim.

Horor u Doboju: Starac (77) iz Srbije seksualno zlostavljao devojčicu (13)?

- Prolazila sam ovuda kada me je zaustavio stariji gospodin i ponudio mi da se prošetamo. Odbila sam. A nakon toga mi nudi 50 kuna da se prošetamo i nešto drugo radimo - govori novinarka Ana Malbaša.

Kako je odmah u početku shvatila da je pomislio da je učenica, razgovor je snimila mobilnim i glumila da nema dovoljno godina. U šetnji muškarac napominje da želi da sa njom ode u skrivenu napuštenu kuću, mesto koje nije lako vidljivo.

- Šta misliš da ću te ja pojesti? Pa nisam vuk. Ja ne jedem nikoga niti grizem. Kako ti budeš prema meni, tako ću ja biti prema tebi. Ja mislim da sam fer i da nisam neki odvratan čovek. Ajde, dođi mi u krilo. Ajde, dobićeš 50 kunića - govori muškarac.

Printskrin: dnevnik.hr / Provjereno

Uprkos opiranju novinarke i konstantnom ponavljanju da ju je strah, on ne odustaje. Njegov je jedini strah da ga neko ne vidi. U razgovoru otkriva da se nedavno ljubio s devojčicom iz osmog razreda, i za to joj je dao, tvrdi, 20 kuna. S tom istom devojčicom imao je dogovor da se nađe sledeći dan.

Na pitanje kako je povezan sa školom ispred koje su se sreli, rekao joj je: "Nemam veze s tehničkom školom. Ja tako svuda prođem. Idem ja skoro tamo do blizu Mandaline, u Crnicu do igrališta, do gimnazije ja šetam…"

Printskrin: dnevnik.hr / Provjereno

Kad mu je razgovor dosadio, a i odbijanje, postaje i pomalo agresivan. Traži još skrivenije i mračnije mesto. Nakon konstantnog odbijanja, brzo odlazi u nepoznatom smeru.

Policijskoj stanici u Šibeniku je pokazan sav snimljeni materijal, koji možete pogledati OVDE.

Za to vreme ekipa Provjerenog krenula je u sopstvenu potragu. Samo ga je jedna od učenica prepoznala i videla, ostale ne, kao ni direktor škole. Iznenađen je saznanjima o navodnom susretu starijeg gospodina s učenicom osmog razreda.

- Naravno, ukoliko bi se nešto tako pokazalo tačnim da bi naša škola brzo reagovala - govori Natko Duvnjak, direktor Osnovne škole Jurja Dalmatinca.

Policija istražuje sve okolnosti opisanog događaja u ovoj osnovnoj školi, ali i onog koji se dogodio ispred srednje škole dok su novinari bili na zadatku.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Provjereno)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    29. septembar 2017 | 14:35

    Vidi se da je covek puko i da mu treba lecenje. Nije njemu laku

  • BOZA ZEMUNAC

    29. septembar 2017 | 14:02

    A da nije mislio da ide u obdanište ? Koliko novinarka ima godina ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA