Neven pronašao novac nasred puta i traži onog ko ga je izgubio: Pre nego što dobije pare nazad, vlasnik će morati da zna odgovore na ova pitanja

Neko nije imao sreće i izgubio je 11 novčanica

  • 2

Korisnike stranice na Fejsbuku "Izgubljeno - nađeno" dočekala je objava o novcu pronađenom na jarunskoj pijaci u Zagrebu.

Bahate devojačke i momačke večeri u luksuznim vilama na Jadranu: Vlasnici kuća imaju novi biznis i zarađuju 1.600 evra mesečno!

Tačan iznos nije otkriven jer se očekuje od osobe koja je izgubila novac da osim tačnog iznosa zna i tačan broj određenih apoena, piše Jutarnji.hr.

- Juče, u nedelju, u 17.20 sati naš je Neven kod Jarunskog placa pronašao novac nasred puta! Neko nije imao sreće i izgubio je 11 novčanica! Želeli bismo nju ili njega da razveselimo i vratimo novac i zato vas molimo podelite ovu objavu!

Pošteni pronalazači očekuju da se vlasnik javi komentarom ili porukom u inbox i da napiše tačan iznos i pruži još koji dokaz da je baš ona ili on izgubio taj novac.

Naravno, mnogi su odmah u komentarima pokušali da pogode iznos, ali zasad vlasnik novca nije identifikovan.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA