Misica Hrvatske se udala za Todorićevog sina, uživala je u luksuzu, družila se sa moćnicima, a sada hoće razvod! (FOTO) (VIDEO)

Nakon izbijanja afere Agrokor, otišla je sa porodicom iz Zagreba, a postavlja se kako će njen život izgledati nakon razvoda i hoće li se ona uopšte vraćati u Hrvatsku

  • 1

Poslednjih 15 godina, otkako je postala deo klana Todorićevih, o Martini Todorić gotovo se u medijima ne može ništa pročitati. Prva hrvatska plavokosa misica, koja je titulu ponela 1997. godine pod devojačkim prezimenom Novosel, nakon zaljubljivanja u Antu Todorića proredila je svoja pojavljivanja u javnosti, odustala od manekenske karijere, udala se, rodila troje dece i živela povučeno u dvorcu iznad Zagreba.

Ušli su u raskošni dvorac Ivice Todorića, protiv koga se digla cela Hrvatska: Unutra je sve u zlatu, a na zidovima su čitava bogatstva (FOTO)

Pre tačno 20 godina, tada 18-godišnja Martina preuzela je krunu. Oni koji su je upoznali u to vreme kažu da je bila veoma skromna.

Na svetskom izboru nije postigla značajniji uspeh, a na kraju njenog mandata nije najbolje završio, doduše ne njenom krivicom. Naime, 1998. godine krunu je predala Lejli Šehović kojoj je ona ubrzo oduzeta, ali ona je nije želela predati Ivani Petković. Na kraju je bio dogovor po kojem je na svetski izbor prve godine išla Lejla, a sledeće Ivana, a Martina se time nije previše zamarala.

U to vreme naglašavala je svoje skromno i pošteno poreklo, ali nakon zaljubljivanja u Antu Todorića kojeg je upoznala u srednjoj školi, nije trebalo dugo da postane jedna od najbogatijih Hrvatica.

Par se venčao u tadašnjem hotelu "Opera" u Zagrebu pred 300 zvanica. Martina je sama osmislila svoju venčanicu, a prema njenoj zamisli izradili su ju u jednom italijanskom modnom salonu. Nakon udaje posvetila se odgoju dece, Eme (14), Lucije (11) i sina Ivice (9).

 
Rise and shine forever my beauty ❤️ @andreacermak #happybirthdayA post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Njena pojavljivanja u javnosti svedena su na minimum, ali uvek je dolazila odevena u skupocene krpice, s luksuznim torbicama pod rukom. Mediji su pisali o njenoj rođendanskoj proslavi 2009. godine u istorijskom jezgru Dubrovnika koja je navodno koštala nekoliko hiljada evra. U Dubrovniku su je fotografi uhvatili i kako proučava skupocene krpice u jednoj elitnoj prodavnici, gde je svake godine dolazila na božićna druženja koja su okupljala hrvatsku elitu.

Kao i njena svastika Iva Balent, zaljubljenica je u krpice i torbice s potpisom Šanela, Selina i Balensijage.

Za razliku od ostalih članova porodice, Martina i Ante nemaju profile na društvenim mrežama koji se mogu povezati s njima. Samo zbog njihovih prijatelja koji se vole hvaliti svojim životima na Instagramu, portal Index saznao je da Martina voli odmor i da ide na rođendanska slavlja, poput onog snaje generala Ivana Čermaka.

 
Live your life and forget your ageA post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on

Hrvatski mediji su pre nekoliko dana objavili vest, taman kada je cela država pričala samo o Agrokoru, da se razvode Martina i Todorićev stariji sin.

Nakon izbijanja afere Agrokor, otišla je sa porodicom iz Zagreba, a kako će njen život izgledati nakon razvoda i hoće li se ona uopšte vraćati u Hrvatsku, zasad je pitanje bez odgovora.

Za njenog supruga se pretpostavlja da je u Londonu sa ocem. Po struci je diplomirani ekonomista, a magistrirao je i finansije na istom fakultetu u Zagrebu. Bio je očeva desna ruka u Agrokoru gde je počeo da radi 1996. godine kao poslovođa cvećarnice. Zatim se pomalo penjao u korporativnoj hijerarhiji.

Printskrin: Tanjug

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Volim svoju zemlju 🇷🇸

    19. oktobar 2017 | 21:14

    Te misice uvek budu poštene žene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA