Poljak optužen da je ubio ljubavnicu i bacio je u hrvatsko more, brani se sa slobode (FOTO)

On je u junu Poljakinji zadao najmanje 14 udaraca po telu i glavi nakon čega ju je gurnuo u more gde se utopila

  • 0

Županijski sud u Zadru potvrdio je optužnicu protiv Poljaka Piotra Pavela Pavlaka (52) iz Lublina koja ga tereti za ubojstvo. Piotr je, naime, pre pet meseci na jahti u zadarskom kanalu premlatio ljubavnicu Jolantu Magdalenu Adamcuk, a potom je bacio je u more.

Veliki preokret: Mrtva devojka izvučena iz mora u Hrvatskoj je ubijena

Iz mora u Hrvatskoj izvučeno telo muškarca: Bio je u šoku, buncao je o nestaloj prijateljici, a onda je usledio horor - nađena je mrtva devojka

Iako je odmah nakon zločina uhićen i optužen za ubistvo, Pavlak će suđenje u Županijskom sudu u Zadru čekati na slobodi, piše Zadarski.hr.

Sud mu je uvažio žalbu i istražni zatvor zamenio merom obaveznog javljanja policiji jednom dnevno, pa je Pavlak naslovnu sliku na svom Fejsbuk profilu zamenio slikom zalaska sunca pokraj Zadra.

- Fenomenalan pogled - komentarsali su njegovi prijatelji trenutak koji je zabeležio kamerom, četiri meseca nakon što je optužen za ubojstvo.

Optužnicom Županijskog državnog tužilaštva u Zadru (ŽDO) on se tereti se da je Poljakinji 6. juna, na brodu, u kanalu između ostrva šljaka i mesta Kali na ostrvu Ugljanu zadao najmanje 14 udaraca po telu i glavi nakon čega ju je gurnuo u more gde se utopila.

Foto: Facebook/Pawel Pawlak

Iako je nakon hapšenja opovrgnuo zločin obrazlažući ga "plodom nesretnih okolnosti u kombinaciji sa teškim zdravstvenim stanjem njegove devojke", istražni sudija Hrvoje Visković nije prihvatio njegovu obranu, pa se od 6. juna nalazio u istražnom pritvoru zatvora u Zadru.

Daljinac

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA