Nož u leđa zbog žene: Makedonski lekar krenuo na posao, pa završio kao pacijent u bolnici

Lekaru Klinike za toksikologiju, N. Z. (48) nepoznati napadač zario je nož u leđa i slabine

  • 0

Lekar Klinike za toksikologiju, N. Z. (48) iz kumanovskog sela Slupčane, krenuo je sinoć na posao, a sa nekoliko ubodnih rana od noža završio je u bolničkom krevetu.

Ljubavni trougao smrti: Pronašli su Anu mrtvu u šumi jer je ljubavnica njenom dečku postavila uslov - ili ona ili ja (FOTO)

Napad na doktora se dogodio sinoć oko 19.30 časova blizu ulaza u Klinički centar "Majka Tereza" u Skoplju. Lekaru je iza leđa prišao za sada nepoznati čovek i zario mu nož u leđa i slabine. Policija ispituje motive napada, a mediji javljaju da je ljubavni trougao bio razlog napada na toksikologa iz sela Slupčane.

Ističe se da je napad na doktora bio isplaniran, jer je on napadnut s leđa, a nož mu je navodno zario ljubomorni muž njegove koleginice, koga je on poznavao. Kada je otkrio da su njih dvoje u vezi, presreo je lekara i izbo ga nožem. Dr Niko Bećarovski, direktor Klinike za toksikologiju kaže da se nemio događaj desio kada je njihov kolega N. Z. dolazio na posao, jer mu je dežurstvo počinjalo od 20 časova.

Napadnuti doktor je hitno operisan i zadržan na Klinici za digestivnu hirurgiju. On je, srećom, van životne opasnosti.

Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography

Direktor Toksikologije kaže da su lekari stalno izloženi pretnjama i napadima. Zatražio je da se što pre rasvetli ovaj slučaj.

- Verbalni napadi se ne dešavaju samo na Klinici za toksikologiju, već su njima kontinuirano izloženi svi lekari. U okviru Kliničkog centra "Majka Tereza" postoji kliničko obezbeđenje, a intenzivno se razmišlja i o obezbeđenju na Toksikologiji, ali to, na žalost, ne dozvoljava finansijska situacija - izjavio je direktor

Bećarovski.

Osuda napada na lekara i apel da se ovaj slučaj hitno rasvetli stigao je iz Ministarstva zdravlja i Lekarske komore Makedonije.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA