19 osoba povređeno u požaru u Sarajevu: Među njima ima i dece!

- Povređenima je lekarska pomoć ukazana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, a tri osobe zadržane su na daljem lečenju - rekli su iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo

  • 1

U požaru koji je sinoć u 18:45 sati izbio u stambenoj zgradi u ulici Ante Babića na broju 5, u sarajevskom naselju Alipašino Polje, usled udisanja ugljen-monoksida i zadobijenih opekotina povređeno je jedanaest policijskih službenika, sedam stanara, od čega troje dece, i jedan vatrogasac.

Gore stanovi u Sarajevu: Zarobljeni ljudi u zgradi, vatrogasci se probijaju do njih!

- Povređenima je lekarska pomoć ukazana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, a tri osobe zadržane su na daljem lečenju - rekli su za Klix.ba iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

Do požara je došlo u stanu koji se nalazi na četvrtom spratu, a koji je u vlasništvu M. R. Pripadnici MUP-a KS evakuisali su stanare usled čega je povređeno čak jedanaest policijskih službenika.

Požar je lokalizovan u 20 sati, a pripadnici MUP-a KS i ovlašćeni sudski veštak protivpožarne zaštite trenutno vrše uviđaj. O ovom događaju obavešteno je i Tužilaštvo Kantona Sarajevo.

Na mestu događaja sinoć su, osim ekipa MUP-a KS i Profesionalne vatrogasne brigade KS, bili i pripadnici Civilne zaštite Opštine Novi Grad, radnici Elektrodistribucije i Toplane.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    15. novembar 2017 | 10:15

    Jadni ljudi...ionako su na rubu egzistencije ...jos im je samo ovo trebalo ...nadam se brzom oporavku..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA