Krvava pijanka: Optužio prijatelja da mu je ukrao telefon, pa ga pretukao do smrti (FOTO)

K. I. (31) je osumnjičen za ubistvo, a R. K. (43) za pomaganje u krivičnom delu

  • 1

Svađa oko navodno ukradenog mobilnog telefona koštala je života B. R. (41) iz Đevđelije, gradića na krajnjem jugu Makedonije. Zbog počinjenog zločina policija je stavila lisice na ruke njegovim prijateljima K. I. (31) i R. K. (43). K. I. je osumnjičen za ubistvo, a R. K. za pomaganje u izvršavanju krivičnog dela.

Ubijen fudbaler sa četiri metka u glavu: Težak zločin u skopskom naselju Aerodrom (VIDEO)

- Prema dokumentovanim saznanjima istrage, konstatovano je da je K. I. preksinoć, između 21 i 22 časa došao u porodičnu kuću R. K. u Đevđeliji, gde je pored domaćina, zatekao i žrtvu B. R. Čim je ušao, izvadio je flašu rakije i zajedno su počeli da piju. U jednom trenutku je došlo do verbalne rasprave u kojoj je K. I. optužio B. R. da mu je ukrao mobilni telefon - izjavila je Hrizantema Rendevska iz SUP Strumica.

Printskrin: Kanal5.com.mk

Posle ispijenih nekoliko čašica rakije i svađe, K. I. je fizički napao B. R. udarajući ga pesnicom po licu, ali se na tome nije zaustavio. Nastavio je da ga krvnički udara po glavi sve dok ga nije ubio.

- Kada B. R. više nije davao znakove života, K. I. i R. K. su prvo premestili telo u drugu prostoriju, a potom je R. K. sa umišljajem pokušao da prikrije tragove zločina. Nakon toga K. I. je otišao kod prijatelja da prenoći - rekla je Rendevska.

Printskrin: Kanal5.com.mk

Zločin je policiji juče ujutro u 6.50 časova prijavio zaposleni u Hitnoj pomoći iz Đevđelije navodeći da je B. R. pronađen mrtav u porodičnoj kući R. K.

Na osnovu prikupljenih dokaza, policija iz Đevđelije je privela dvojicu ljudi osumnjičenih za ubistvo prijatelja. Utvrđeno je da su u vreme zločina oni bili "mrtvi pijani". Kod K. I. je pronađeno čak 4,56 promila alkohola, a kod R. K. 2,53 promila. Obojici su uzeti uzorci krvi i urina za dopunsku analizu.

Protiv njih je podneta krivična prijava, a određen im je i 30-dnevni pritvor. Telo ubijenog B. R. je predato na obdukciju.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    22. novembar 2017 | 23:54

    Grozno!!! Koliko ljudski život vrijedi?... Trebali bi ići na dugu,dugu,dugu robiju... I još k tome prijatelji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA