Hrvatica drži pušku na svojim svadbenim fotkama: Udala se za Franju iz Slovenije i niko ne može da veruje zašto to ima u rukama (FOTO)

Ovi mladenci će biti upamćeni po jednoj stvari

  • 11

Mirjam Potočnik iz Štrigove u Hrvatskoj i Franjo Bukovec iz Slovenije svoju ljubav su krunisali brakom. To ne bi bila nesvakidašnja vest da nešto na njihovim svadbenim fotografijama nije privuklo veliku pažnju.

Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje! (VIDEO)

Nakon što su jedno drugome izrekli sudbonosno "da", iskoristili su trenutak kako bi ovaj važni životni događaj zabežili foto-aparatom, kako to i priliči.

Ali, slika je ispala pomalo nesvakidašnja jer se Mirjam za tu priliku, ni manje ni više slikala sa puškom u ruci. Ova fotografija mlade Mirjam sa svojim novopečenim mužem Franjom ubrzo je postala hit u Hrvatskoj i pokrenula je lavinu komentara.

Naime, Mirjam se već nekoliko godina bavi lovom. Strastveni je lovac, zaljubljenica u prirodu i aktivna članica lovačkog društva Fazan iz Štrigove. Pored toga, bavi se i trbušnim plesom.

Foto: Facebook

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA