≫ 

REPUBLIKA HRVATSKA JE PREMINULA: Osvanule bizarne umrlice u Zagrebu sa slikom Praljka i njegovim poslednjim rečima (FOTO)

Na vrhu umrlice citirane su navodne poslednje reči Slobodana Praljka

  • 33

Grad Zagreb oblepljen je neobičnim umrlicama na kojima se nalazi fotografija pokojnog hrvatskog generala Slobodana Praljka. Autor je obavestio kako je preminula Republika Hrvatska i pozvao na protest na Markovom trgu 1.12. u 10 sati.

Bio sam u Praljkovom logoru, zarobljenici su izgledali kao kosturi, pili su sopstveni urin! Novinar Gardijana o susretu sa ratnim zločincem

Autor umrlica kojima je oblepljen grad obaveštava građane ''kojima je još stalo'' da je u 27. godini života preminula Republika Hrvatska. Kao datum smrti naveden je 1. januar 2018. godine, a poslednji ispraćaj 1.12. u 10 sati na Markovom trgu.

Na vrhu umrlice citirane su navodne poslednje reči Slobodana Praljka, po kojima je on kazao: ''Živite i borite se, nemojte završiti kao ja. Ne predajte se nikada!'', ali za to nema nikakve potvrde, piše Dnevnik.hr.

Foto: AP/Tanjug

Ceo tekst umrlice glasi: ''U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i državljanima, kojima je još stalo: tužnu vest da je u 27. godini života nakon duge i teške borbe protiv lopovluka, korupcije, uhlebljenja i zbog neizlečive bolesti karcinoma društva ("pohlepnih političara"), izdahnula naša draga, majka, baka, domovina Republika Hrvatska (30.5.1990. do 01.1.2018.) Poslednji ispraćaj će se održati na Trgu svetog Marka, Zagreb 01.12.2017. u 10 sati.

Foto: Davor Ivanov

Ožalošćeni: većina hrvatskog naroda, radnici, studenti, mladi, njihovi roditelji, bake i deke. Oni koji ne mogu da donesu venac i sveću za poginule koji su dali život za domovinu zapitajte se šta ste radili 1.12.2017. dok je još nešto moglo da se preduzme, ''da se uruči otkaz ugovora o radu saborskim zastupnicima'' javnim suđenjem saborskim zastupnicima i političarima za 27 godina pljačke, silovanja, kršenja ustavnih i međunarodnih zakona, veleizdaje naroda i nacionalnih interesa i uvođenje direktne demokratije! Počivala u antikvarnici istorije!''

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA