≫ 

Potraga se tragično završila: Profesorka Snježana pronađena mrtva u reci Vardar

Policija radi na utvrđivanju uzroka njene smrti

  • 0

Poznata profesorka Fakulteta za poljoprivredu i član Katedre za zdravlje i blagostanje životinja, Snježana Trojačanec ( 52 ) iz Skoplja koja je juče nestala, pronađena je danas mrtva u reci Vardar blizu hotela Aleksandar Palas, potvrdila je policija.

Marija (32) je nestala pre godinu dana. Ništa o njoj nisu znali... sve dok nisu ušli u napuštenu kuću u komšiluku i zatekli KOŠMAR (FOTO)

- Na žalost, potraga se završila tragično. Moja supruga je pronađena mrtva u reci Vardar. Našli su je psi tragači. Zahvalan sam celoj zemlji, svima koji su se uključili u potragu i koji su nam pružili nesebičnu pomoć - izjavio je njen utučeni suprug, Plamen Trojačanec.

On se pribojavao da će se desiti ono najgore, jer se njegova supruga lečila od depresije, a to se, na žalost i dogodilo.

Foto: Marko Todorović

Potraga za nestalom profesorkom Poljoprivrednog fakulteta je počela juče pre podne kada su njeni najbliži preko socijalnih mreža uputili apel za pomoć.

- Dragi prijatelji, molim vas pomognite. Jutros je nestala moja najvoljenija Snježana Trojačanec. Ona je mršava, visoka, sa prekrasnim plavim očima. Najverovatnije je u pidžami i braon jakni sa kaišem. Na nogama je imala sive patike, sa sobom nije nosila tašnu, ni mobilni telefon, niti bilo koji dokument. Ne znam kada je izašla iz kuće. To se desilo dok sam spavao. Možda i tokom noći, ne mogu sa sigurnošću da kažem. Primetio sam da je nema tek kada sam ustao, oko sedam sati. Napolju je hladno, treba mi pomoć - izjavio je njen suprug Plamen Trojačanec.

Nestanak supruge, njen muž je prijavio policiji, a vest o nestanku profesorke munjevitom brzinom je prostrujala socijalnim mrežama.

Pored policije, u potragu za njom su se uključili njeni najbliži, rođaci i prijatelji, studenti, taksisti, ali i armija nepoznatih ljudi sa socijalnih mreža, koji su iz časa u čas javljali da su osobu sličnog opisa viđali u različitim delovima grada.

Potraga za profesorkom je trajala sve do danas, dok policija nije saopštila da je nađena mrtva u hladnim vodama reke Vardar.

Policija radi na utvrđivanju uzroka njene smrti.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA