Uhapšen pedofil iz Hrvatske koji je masturbirao pred devojčicama: Uhvatili ga ispred škole spuštenih pantalona

Počeo je da dočekuje devojčice oko škola u Slavoniji i Baranji tokom 2012. godine

  • 4

Muškarac (35) iz Vukovara osuđen je na dve godine i četiri meseca zatvora zbog samozadovoljavanja pred 10 devojčica mlađih od 15 godina. Kako pišu hrvatski mediji, polno nedozvoljene radnje je izvodio u Bilju, Višnjevcu, Tenji, Vukovaru i Nuštru.

Uhapšen pedofil (49) iz Čačka: Prvo je devojčici (12) tražio golišave fotografije i snimke, a onda i mnogo opasniju stvar

Županijski sud Vukovara potvrdio je presudu kojom je 35-godišnjak za 10 kaznenih dela osuđen na po tri meseca zatvora, a kazna mu je objedinjena. Pola kazne odslužiće u zatvoru, a druga polovina kazne neće se izvršiti ako u roku od pet godina ne počini novo kazneno delo.

- Dokazano je da je na isti način na javnim mestima u automobilu, čiji je vlasnik bila njegova supruga, činio polne radnje radi zadovoljenja vlastite pohote. Dokazan je njegov seksualni egzibicionizam i moralna nastranost jer je masturbirao na javnim mestima pred maloletnicama mlađim od 15 godina - stoji u obrazloženju presude.

Sud je smatrao i da je kazna koja mu je dosuđena dovoljna, jer dok je trajao kazneni postupak protiv njega nije prekršio mere opreza koje su trajale duže od tri godine. Merama opreza smatra se zabrana prilaska mestima gde se okupljaju deca, kao što su dečja igrališta i slično, prenosi "Jutarnji".

Iako je tvrdio da nije kriv, na prepoznavanju u policiji neke od žrtava su ga prepoznale, a u prilog mu nije išlo ni kada ga je policija zatekla u blizini višnjevačke osnovne škole nakon što je prijavljeno da tamo neko masturbira u automobilu.

Foto: Wikipedia/Suradnik13

Nekoj deci se nije obraćao dok je masturbirao u automobilu, dok je jednoj devojčici rekao: "Jesi li ovo videla?" i pokazao joj polni organ. Počeo je da dočekuje devojčice oko škola u Slavoniji i Baranji tokom 2012. godine, a celo klupko počelo je da se razmotava kada je o njemu pisao "Glasu Slavonije" 2013. godine.

Tada je dočekao devojčice kada su se vraćale iz škole u Bilju i, sedeći u crvenom "golfu" spuštenih pantalona i donjeg veša, masturbirao gledajući u njih.

Devojčice su imale između 11 i 14 godina. Optužnicom je obuhvaćeno 10 devojčica kojima se pokazivao, osim u Bilju, i u Višnjevcu, Tenji, Vukovaru i Nuštru, piše Glas Slavonije.

U drugom slučaju iz vozila se obratio devojčicama, pitajući ih u kojoj ulici se nalazi. Imao je spušten prozor na vozačkim vratima i devojčice su videle da masturbira, uz to ih je gledao, smeškao im se i namigivao.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toza

    9. decembar 2017 | 23:34

    Boze boze kakav bolesnik i njemu jos odredili tri meseca zatvora strasno

  • Dragana

    10. decembar 2017 | 00:12

    Bolesnik je dobio premalo! Preblagi su zakoni za takve😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA