≫ 

Pijani vozač kolima upao ljudima u dnevnu sobu: Vlasnici kuće mu skuvali kafu da ga otrezne

Jedini razlog zašto nije skroz ušao u sobu je to što imamo dva reda cigli

  • 3

Pijani vozač uleteo je kolima u kuću porodice Ogrinšak u Zagrebačkoj ulici u Hrvatskom Zagorju. Branimir Ogrinšak (44) gledao je televiziju u svojoj dnevnoj sobi koja se nalazi u prizemlju kad mu je oko 1.30 ujutru auto prošao kroz zid kuće.

Napisala je P umesto p i dobila kaznu od 1.300 EVRA

Branimir je u noći na nedelju sa svojom suprugom gledao televiziju na spratu, kada je odlučio da ode do kuhinje u prizemlju i da nastavi da gleda televizijski program u miru i tišini. Međutim, odmor je pokvario pijani vozač.

- Skočio sam od straha. Jedini razlog zašto nije skroz ušao u sobu je to što imamo dva reda cigli - rekao je Ogrinšak koji nakon nesreće više nije mogao da zaspi.

Njegova žena je objasnila da je zvuk bio glasan kao da je pala bomba.

- U tri navrata se čuo prasak. Bio je glasan poput bombe - rekla je žena.

Foto: Pixabay

Vozač koji je uleteo u kuću bio je pijan i vozio je kola koja nisu njegova.

Prema procenama bračnog para vozio je brzinom između 80 i 100 kilometra na čas, piše 24sata.hr.

Pijani vozač im je probio dva reda cigli, prozor i deo enterijera. Vozač je tom prilikom zadobio dve rane od stakla i povredio je nogu i, srećom, sem njega niko nije povređen.

Mladići koji su prolazili pored mesta nesreće videli su šta se dogodilo i priskočili su u pomoć. Izvukli su pijanog vozača iz kola i pozvali su policiju.

Policija je pet sati vršila uviđaj.

- U međuvremenu je supruga skuvala kafu za pijanog vozača, ali on nikako0 nije uspeo da se unormali - rekao je Branimir.

Ogrinšakovi su rekli kako ovo nije prvi put da im se tako nešto desilo. Automobil im je prošlog leta razbio ogradu. No, ističu kako je najbitnije da niko nije povređen.

Fotografije sa lica mesta pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA