MAJKA MONSTRUM: Terala ćerku (13) na seks sa dedom, pa i sama bludničila s njim dok je devojčica sve to gledala

Krivične prijave dobili su i „mušterija“ B.B. (60) i majka A.K. (37)

  • 10

U Debru, gradiću na zapadu Makedonije, majka A.K. (37) je podvodila starijim osobama svoju maloletnu ćerku i prisiljavala je da sa njima ima seksualne odnose.

Zaev SPUSTIO Haradinaja usred Prištine: Ne treba zaboraviti da je Srbija naš sused (FOTO)

Ne zna se koliko je dugo trajala agonija devojčice i sa koliko ljudi ju je majka terala da spava.

Policijska stanica u Debru podnela je prijavu protiv majke monstruma A.K. za dva krivična dela – „zadovoljavanje polnih strasti pred drugim“ i za zapuštanje i maltretiranje deteta.

Krivičnu prijavu je zaradio i „mušterija“ devojčice, B.B. (60) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo „polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina“.

Foto - Ilustracija: Pixabay, Profimedia

Prema saopštenju policije, B.B. je u nekoliko navrata seksualno, pipkanjem, zloupotrebljavao maloletnu ćerku A.K. iz Debra, a ona je potom prisiljavala ćerku da ima i seksualne odnose sa njim. Monstruoznoj majci to nije bilo dovoljno, pa je i sama, u prisustvu svoje ćerke imala seksualne odnose.

- Ona je na zahtev B.B. prisiljavala svoju ćerku na polne radnje sa njim, ali je i sama vršila polne radnje u prisustvu svoje maloletne ćerke. Maloletnica je o tome obavestila svoga oca i zatražila pomoć od njega. Sa devojčicom je bio izvršen razgovor u prisustvu stručnih lica iz Međuopštinskog centra za socijalni rad u Debru. Pri tom je bila doneta odluka da se A.K. odstrani iz porodice i da se preduzmu dopunske mere zbog zaštite maloletne devojčice, kažu u MUP.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • debos

    13. decembar 2017 | 00:16

    Prestrasno!!!

  • Kristina

    13. decembar 2017 | 18:31

    Ako je polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina krivicno delo, sta je onda polni napad na DETE koje ima 14 godina?! Kakav je to zakon???

  • Ja

    15. decembar 2017 | 13:35

    To nije majka-to je monstrum!Cisto,iskonsko zlo..Najstrozije kazniti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA