≫ 

LEPA VEST ZA SVE KOJI LETUJU U CRNOJ GORI: Ulaz na plaže se više neće naplaćivati, a postoji novo pravilo i za suncobrane i ležaljke

Predlog Zakona o turizmu, koji je utvrđen na sednici Vlade zabranjuje uslovljavanje obaveznog korišćenja plažnog mobilijara, kao i izdavanje skutera i držanje istih na plažama

  • 64

Ulaz na plaže na crnogorskom primorju po novom Zakonu o turizmu više neće biti naplaćivan. Neće biti dozvoljeno ni uslovljavanje da morate obavezno da koristite ležaljke i suncobrane.

Na ovoj plaži je ulaz 100 evra: Svi turisti daju novac bez problema, a shvatićete i zbog čega (VIDEO)

Predlog Zakona o turizmu, koji je utvrđen na sednici Vlade zabranjuje uslovljavanje obaveznog korišćenja plažnog mobilijara, kao i izdavanje skutera i držanje istih na plažama.

Neće biti lako onima koji imaju ljubimce jer će im biti zabranjeno da ih dovode na plažu, osim na za to predviđenim lokacijama, ali ni vlasnicima vozila jer parkiranje neće biti dozvoljeno, saznaje Bar info.

U predlogu zakona stoji i da će biti zabranjeno kampovati izvan kampova, a u suprotnom nadležni inspektor preduzeće mere nadzora kada se utvrdi da osoba kampuje izvan prostora određenog za kampovanje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    18. decembar 2017 | 00:25

    Poslednji put sam bio u CG na moru '91 i nemam nameru da idem vise ikada. Prvenstveno zbog higijene i ophodjenja prema gostu. Eto im pa neka se oni brckaju u prljavstini...

  • Slavko

    18. decembar 2017 | 00:34

    Radije ne bih isao na more nego da odem u crnu goru.

  • Srecko

    18. decembar 2017 | 06:14

    I da mi plate nebi išo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA