DRAMA U CENTRU SKOPLJA: Vozilo poznate glumice upalo u reku (FOTO) (VIDEO)

Srećom, glumica Vesna Petruševska se u tom trenutku nalazila u pozorištu

  • 4

U reku Vardar, u samom centru Skoplja, večeras je upao žuti automobil marke "nisan" u vlasništvu poznate makedonske glumice Vesne Petruševske koja nije bila u njemu. Policija istražuje kako se vozilo survalo u reku,a Petruševska sumnja i na pokušaj krađe.

NISAM KRIVA, JELDA, MAMA? Potresna ispovest poznate glumice, čiju ćerku Minu je silovao manijak (FOTO)

Vozilo u reci prijavili su policiji uspaničeni građani. Oni nisu znali da li u vozilu ima ljudi, ali su rekli da su ostali upaljeni farovi na "nisanu“ koji je plutao od mosta Goce Delčev ka Kamenom mostu, da bi se na kraju zaustavio kod Gradskog trgovačkog centra blizu novog objekta Makedonskog narodnog teatra.

Uz asistenciju MUP, na teren je odmah izašla ekipa Teritorijalne protivpožarne jedinice sa dva vozila i pet vatrogasaca.

Printksin: TV Sitel

- Prema izjavama očevidaca, auto je pao u Vardar kod restorana Žabar, iza zgrade Vlade. Građani su nam rekli da je devojka vozila auto po keju u delu za pešačenje i rekreaciju, iako je tuda zabranjeno kretanje vozila. U jednom trenutku, auto je pao u Vardar, ali se ne zna kada je devojka napustila vozilo - izjavili su za portal sdk.mk iz Brigade za protivpožarnu zaštitu.

U prvim trenucima, vatrogasci nisu mogli da utvrde da li u automobilu ima nekoga ili ne.

Izvlačenje automobila iz vode trajalo je oko sat vremena zbog hladne i brze vode Vardara. Kada je "nisan“ konačno izvučen na suvo još uvek su mu bila upaljena svetla, a radili su mu i brisači.

Printksin: TV Sitel

U vozilu nije bilo nikoga, pa su se vatrogasci zabrinuli da se vozač i eventualni putnici nisu udavili. Srećom, to se nije dogodilo, a iz MUP su ubrzo zatim saopštili da je auto od poznate makedonske glumice Vesne Petruševske, koja se u tim trenucima nalazila u pozorištu.

Još sam u šoku, ne znam šta se desilo. Pošto nije bilo mesta na parkingu, auto sam parkirala ispod mosta, gde sve kolege stalno ostavljaju automobile. Ja sam šofer 17 godina, uredno sam ugasila auto, zaključala ga i krenula na probu. Moguće je da se radilo o krađi. Nema šansi da je auto sam krenuo i upao u Vardar - izjavila je Petruševska.

Pogledajte video:

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZA ZEMUNAC

    19. decembar 2017 | 06:30

    Dušanov most,a ne Kameni.Toliko.

  • Milan

    19. decembar 2017 | 00:05

    Mislite, Dušanov most a ne Kameni...Vekovima se tako zvao ali gospoda menja istoriju, veru za večeru itd

  • brana

    19. decembar 2017 | 00:46

    Vatrogasci ne znaju ima li koga u kolima jer ne bi da se pokvase,ladan Vardar...profi nema sta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA