Ronioci postavili okićenu jelku u Ohridskom jezeru kao znak podrške deci sa retkim bolestima: Oni su prvi odbrojali dolazak 2018. (VIDEO)

Pogled je čarobam, a svi koji prolaze pored njihove kuće zastajkuju pred hiljadama raznobojnih sijalica, šarenih lampiona, figurica Deda mraza, irvasa, Sneška belića

  • 0

Deset ronilaca iz ronilačkog kluba „Amfora“ i kluba podvodnih aktivnosti - „Ohrid“, u saradnji sa Savezom za podvodne aktivnosti Makedonije, danas su uz okićenu novogodišnju jelku, koju su postavili kod Zaliva kostiju u ledenoj vodi Ohridskog jezera, prvi odbrojali dolazak nove 2018. godine.

RONIOCI PRVI ČESTITALI NOVU GODINU SA LEDENOG DNA: Poslali su jaku poruku pored okićene jelke u Ohridskom jezeru (FOTO) (VIDEO)

Foto: Facebook/Diving Center Amfora

Jelka, koja se vidi i sa površine Jezera, postavljena je na dubini od oko četiri metra u znak podrške deci sa retkim bolestima.

Foto: Facebook/Diving Center Amfora

Ronioci su se ispod vode počastili sa šampanjcem, a na površini, Deda mraz je najmlađim članovima ovih ronilačkih klubova podelio poklone i paketiće.

Printskrin: Youtube/Канал 5 Телевизија

Prednovogodišnja atmosfera oseća se i u celom gradu, a prava novogodišnja bajka je u dvorištu i domu porodice Gigeri u ohridskom naselju Crnogorci.

Printskrin: Youtube/Канал 5 Телевизија

Pogled je čarobam, a svi koji prolaze pored njihove kuće zastajkuju pred hiljadama raznobojnih sijalica, šarenih lampiona, figurica Deda mraza, irvasa, Sneška belića...

Printskrin: Youtube/Канал 5 Телевизија

To je dom Ivanke, rodom iz Tetova, i njenog supruga Brune Gigera iz Švajcarske.

Printskrin: Youtube/Канал 5 Телевизија

Većinu novogodišnjih ukrasa oni su kupili, a dobar deo su i sami napravili.

Printskrin: Youtube/Канал 5 Телевизија

Oni su u Ohridu poznati po tome što su nekoliko puta osvajali nagradu za najlepše ukrašeno dvorište, a sav dobijeni novac su donirali deci ili porodicama kojima je on najpotrebniji.

Printskrin: Youtube/Канал 5 Телевизија

Pogledajte snimke:

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA