Igoru je suđeno zbog 60 kg skanka, a danas mu je policija upala u kuću i pronašla uz 180.000 evra još nekoliko razloga da ga privede!

Igor Krstović je rođen u Albaniji, a dugo je poznat i "bezbednosno interesantan" crnogorskoj policiji

  • 1

Igor Krstović je priveden rano jutros nakon što su službenici Sektora kriminalističke policije sa Posebnom jedinicom policije obavili pretres njegove porodične kuće u Zeti. Inače, Krstović je od ranije poznat policiji i pretres njegovog doma je obavljen u sklopu akcije na 20 lokacija, koje koriste "bezbednosno interesantne osobe", kako je navela tamošnja policija.

Rat škaljarskog i kavačkog klana odneo je 24 života: Sinoć je metak dobio telohranitelj prve žrtve, od koje je sve počelo u Beogradu (FOTO) (VIDEO)

Policija je pronašla i zaplenila 182.450 evra, dva kriptovana telefona, metalni boks, mačetu, biber sprej, dva noža na preklop, dokumentaciju sa ugovorima za koje se sumnja da su fiktivni, kao i dva luksuzna automobila, kako saznaje Televizija Vijesti.

Da podsetimo, 2016. godine je Krstović uhapšen, nakon što su u njegovom automobilu pronašli oko 60 kilograma skanka. Policajci na putnom pravcu Gostilj - Balabani su zaustavili “pežo” osumnjičenog, koji je rođen u Albaniji, a nastanjen u Golubovcima.

On je u iskazu pred tužocem priznao krivicu i prihvatio da bude osuđen na dve godine zatvora i da uplati u budžet 10.000 evra, za krivično delo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Viša državna tužiteljka Maja Jovanović uputila je predlog podgoričkom Višem sudu za sporazumno priznanje krivice sa albanskim državljaninom, nastanjenim u Zeti, Igorom Krstovićem (46), optuženim za šverc 60 kilograma skanka.

Foto-ilustracija: Tanjug/MUP Republike Srbije

Inače, krajem maja 2011. godine, u predmetu koji je u javnosti poznat kao “Golubovi”, optuženi su osuđeni su na 237 godina i 10 meseci zatvora, zbog zločinačkog udruživanja i šverca droge “skanka”. Okrivljeni Igor Krstović je tada osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a njegovo ime i prezime je navedeno na prvoj strani presude.

Kako crnogorska policja tvrdi godinama u svojim saopštenjima pre i nakon preduzetih akcija, ova grupa Zećana je označena kao grupa bezbednosno interesantnih lica.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan pg

    28. decembar 2017 | 22:50

    To su potpuno dve različite ličnosti, samo imaju isto ime i prezime

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA