Pismo Deda Mrazu koje je raznežilo mnoge: Nikša (11) neće poklone, on samo želi da Andreina "bolest ode i vrati joj se zdravlje"

Nikša brine zbog sedamnaestogodišnje Andree Lazarević iz Banjaluke, koja boluje od veoma retkog obolenja i kojoj je potreban lek eculizumab (soliris), a koji godišnje košta 320.000 evra

  • 12

Nikša Dekić, učenik banjalučke Osnovne škole "Branko Radičević" poželeo je malo neobičnu želju od Deda Mraza. On zapravo ne želi ništa za sebe, on želi da Andrea ozdravi, "da ode bolest i vrati joj se zdravlje".

Devojčica (7) napisala najpotresnije pismo Deda Mrazu: Želi samo tri stvari - loptu, hranu i ćebe (VIDEO)

On je svoju želju naveo u pismu adresiranom na Deda Mraza.

Nikša brine zbog sedamnaestogodišnje Andree Lazarević iz Banjaluke, koja boluje od veoma retkog obolenja i kojoj je potreban lek eculizumab (soliris), a koji godišnje košta 320.000 evra.

Dekić, koji je inače učenik petog razreda, "bio je dobar, slušao roditelje i učiteljicu, pisao domaće zadatke i redovno učio" ne želi za praznike nikakve poklone za sebe.

- Ali pored svih stvari, malih i prolaznih koje bih voleo, mene bi obradovalo da Andrea ozdravi. To je devojčica koja se sa mnom igrala, slavila rođendane, a onda se iznenada razbolela. Dakle, ako mi možeš pomoći (u šta ja duboko verujem) onda učini da ode bolest i vrati se zdravlje. Da nam se Andrea vrati vedra i nasmejana - zamolio je Nikša Deda Mraza.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    29. decembar 2017 | 20:59

    Da se Niksi ispuni zelja

  • Saki

    29. decembar 2017 | 21:42

    Tako se vaspitava čovek. Svaka čast roditeljima!

  • ☆☆☆ Panter ☆☆☆

    29. decembar 2017 | 22:53

    Mozemo da ucimo od ovog deteta u danasnjem vremenu! Plemenitost humanost i odricanje na najvecem nivou.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA