Velika drama kod Zadra: Izašao je na kratko sa novogodišnje žurke, i zatekao jezivu scenu! Svi su ležali nepomični!

Odmah je pozvao Hitnu pomoć i policiju

  • 0

Noćas je u Pristegu u Zadarskoj županiji izbegnuta tragedija, jer su zamalo nastradala dva momka od 15 i 16 godina, kao i devojka od 18. Tri mlade osobe umalo su se ugušile kad je u sobi u kojoj su spavali porastao nivo ugljen-monoksida.

Konobar iz Zadra sipao gostima deterdžent umesto rakije: Troje ljudi zadobilo teže povrede

Mladi su u sobu u kojoj su slavili doček uneli agregat, jer je nestalo struje.

Zaspali su oko dva ujutru, a nivo ugljen-monoksida je rastao, što oni nisu mogli da primete. Srećom je njihov drug, koji ima 17 godina, na kratko izašao sa novogodišnje žurke, a kad je pokušao da ih probudi, shvatio je da ne reaguju.

Odmah je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

- Noćas oko dva sata u Pristegu pronađeno je dvoje maloletnika od 15 i 16 godina, te 18-godišnjakinja, koji su u tom trenutku svi bili bez svesti. Prema raspoloživim saznanjima oni su se otrovali izduvnim gasovima agregata kojeg su koristili u prostoriji u kojoj su boravili, a okolnosti događaja se utvrđuju - rekao je Elis Žodan iz policije, za 24 sata.hr.

Čim je stigla Hitna pomoć stavili su im maske sa kiseonikom na lice, a mladi su se odmah nakon toga probudili. Zadržani su na lečenju u zadarskoj Opštoj bolnici.

Stabilno su i van životne opasnosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA