Milorad skočio na glavu sa drugog sprata bolnice: Samoubistvo u Prijedoru

Motiv zbog kojeg se Milorad odlučio na ovaj koban korak nije poznat

  • 2

Milorad B. (66), meštanin Hašana kod Krupe na Uni, pacijent Opšte bolnice u Prijedoru, počinio je danas oko 13 sati samoubistvo.

Jelena (32) je odbila da leči tumor na mozgu kako bi rodila bebu, i umrla je: Sada je sin Majke Hrabrost napunio 5 godina (FOTO)

Skočio je na glavu sa drugog sprata, odeljenja hirurgije ove zdravstvene ustanove. Preminuo je na licu mesta. U bolnici vlada šok zbog tragedije.

Kako saznaje "Avaz", 66-godišnjak je na Odeljenju hirurgije primljen juče zbog priprema za kolonoskopiju. Pacijenta je tokom redovnog obilaska i vizite nekoliko minuta ranije obišao i dežurni hirurg i ništa, kako se saznaje, nije ukazivalo na tragediju. Sve je bilo uobičajeno.

Vrata bolničke sobe su bila otvorena, a hladnoća u hodniku upućivala je na otvoren prozor i signal sestrama da provere šta se događa. Motiv zbog kojeg se Milorad odlučio na ovaj koban korak nije poznat.

Uviđaj na licu mesta obavili su policijski službenici PU Prijedor. Iz policije je nakon uviđaja kojem je prisustvovao i lekar mrtvozornik potvrđeno da u slučaju nema elemenata krivičnog dela, i da je reč o samoubistvu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    11. januar 2018 | 15:58

    A sestre inace zalaze u sobe bolesnika od terapije do terapije, znaci jednom u nikad. Iskustvo dok mi je majka lezala u bolnici zbog raka pluca,u sobi 6 nepokretnih zena ( malaksalost od hemoterapija i gusenje u uspravnom polozaju) vezanih za kiseonik,dorucak stoji do rucka,rucak do vecere,sestre udju samo kada ih ,,kace,,na hemoterapiju,ne obaziru se na molbe da im dodaju casu vode,pomene pelene i sl.

  • Krsta.

    12. januar 2018 | 11:47

    Kako. Je moguće da se otvaraju vrata balkona i prozori. Po bolnici ,? To u zemljama zapada je zabranjeno baš ist tih razloga . Niko.nezna kada i šta ima u glavi.bolesnik,a bolnica odgovara za njega .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA