≫ 

Policija upala u kuću punu droge! Bila je pakovana u jutane vreće od kafe, ali i tamo gde se ne bi moglo zamisliti (FOTO)

Policija upala u dve kuće u skopskom selu Aračinovo, a ono što su tamo pronašli bilo je iznad njihovih očekivanja

  • 1

U dve kuće u skopskom selu Aračinovo, makedonska policija je pronašla i zaplenila 120 kilograma marihuane, 100 grama heroina i 100 grama kokaina.

Hrvat je prošao kontrolu na Batrovcima, i dao gas da krene. Carinik je shvatio da se auto čudno čuje i odmah pozvao pojačanje! (FOTO)

Nakon dobijenih operativnih saznanja da se u Aračinovu "valja" droga, policijski službenici SUP Skoplje i odelenja kriminalističke policije MUP upali su u dve kuće i pomoćne prostorije R.B. (42) i E.B. (56) iz Aračinova, a ono što su tamo pronašli bilo je iznad njihovih očekivanja.

Foto: MUP

U povećim jutanim vrećama od kafe, najlon kesama i većem broju manjih polietilenskih vrećica pronađeno je 120 kilograma marihuane, 100 grama heroina i 100 grama kokaina.

Foto: MUP

Droge je bilo na sve strane u kući i pomoćnim prostorijama, neke sakrivene u šupljinama u ciglama, druge na tavanu... Osim droge, otkrivene su i digitalne vage, rolne prozirne lepljive folije i drugi predmeti koji služe za pakovanje i preprodavanje droge.

Foto: MUP

U saradnji sa Javim tužiocem, MUP radi na dokumentovanju celog slučaja.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA