Sveštenik slupao svoj skupoceni mercedes

Saobraćajna nesreća dogodila se u Baranji, a sveštenikov auto je na popravci

  • 33

Andrija Vrbanić, sveštenik u Ivanovcu kod Osijeka koji se prošlog meseca našao na udaru javnosti zbog skupog mercedesa koji je kupio, učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u decembru, piše Glas Slavonije.

Sveštenik don Andrija kupio novi besni "mercedes" od novca vernika, a oni idu gladnog stomaka u Nemačku da rade?!

Saobraćajna nesreća dogodila se u Baranji, a sveštenikov auto je na popravci. Nesreća se desila 30. decembra oko 16:45 na raskrsnici ulica Stjepana Radića i Nove u Čemincu.

Kako stoji u saopštenju PU osječko-baranjske, u kojem se ne navode imena učesnika, “63-godišnji hrvatski državljanin upravljao je putničkim automobilom i kretao državnim putem D-7 (Ulica Stjepana Radića). Dolaskom do navedenog mesta skrenuo je u Novu ulicu.

Prednjim delom automobila udario je u prednji deo putničkog automobila kojim je upravljao 45-godišnjak, a koji se zaustavio na autoputu na znak "obavezno zaustavljanje", radi propuštanja vozila koja se kreću autoputem D-7. Policijski službenici izdali su 63-godišnjaku obaveštenje o počinjenom prekršaju iz članka 56. st. 2. Zakona o sigurnosti saobraćaju na putevima", saznaje se iz PU osječko-baranjske.

U nesreći nije bilo povređenih, a oštećeni Mercedes, koji nije bio u voznom stanju, odvezla je šlep služba.

Podsećamo, svojevremeno su mediji pisali da je ovaj sveštenik kupio je sebi luksuzni "mercedes" koji košta između 46.000 i 53.000 evra. Odnosno, kaže kako su mu ga kupili stanovnici, objasnivši kako se svaka župa finansira od svojih vernika.

U isto vreme stanovnici tog kraja mahom napuštaju zemlju i odlaze trbuhom za kruhom u Nemačku i Irsku. Razlog tome je nemaština. Ljudi nemaju posla i moraju da odu, a iza sebe ostavljaju kuće koje prodaju za mizeriju.

Pogledajte kako pop u Hramu Svetog Save krade iz sefa:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bole

    13. januar 2018 | 17:52

    Bog doneo,Bog odneo.

  • Milica

    13. januar 2018 | 17:17

    Tužiti ga direktoru, odnosno gazdi 😁

  • Dusanka

    13. januar 2018 | 21:58

    Pa nisu samo katolicki popovi bogati sta je sa nasim ?Dodjite i zavirite sta popovi rade u inostranstvu i koja kola voze Vecere i prijemi koje organizuje crkva su u naj luksuznijim hotelima .Ulaznice su 1000$dolar najnize .Skuplja se novac a gde ide, niko ih ne pita .U Njujorku nema pozivnica i skupova za obicne ljude .Popovi zive u ekskluzivnim cetvrtima ,gde zive najveci bigatasi Amerike .U crkvama ima barova a crkvene zgrade se izdaju svakome ,za sve i svasta .To je isto i u Siatlu i mnogim drugim crkvama i gradovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA