≫ 

Čoveka napali u kafani, a dotukli ga na stolu za lekarski pregled

Policija je saopštila da se incident dogodio pola sata iza ponoći

  • 1

U jednoj kafani u Štipu, na istoku Makedonije, u petak se desio neviđeni incident. Dok je Z.A. ( 30 ) sa svojom suprugom sedeo za stolom i ćaskao, odjednom mu je iza leđa prišao O.O. ( 32 ) i bez upozorenja počeo da ga udara.

Bizarna smrt: Radnika udarila struja, pao je na zemlju, pa ga pregazio kolega kamionom

Policija je saopštila da se incident dogodio pola sata iza ponoći. Pobesneli O.O. je iznenađenog Z.A. sa pesnicama prvo počeo da udara po glavi i licu, a potom i po telu.

Kada je Z.A. nekako uspeo da se pridigne i ustane sa stolice, pritčalo je obezbeđenje kafane koje ih je razdvojilo i izbacilo iz ugostiteljskog objekta.

Povređeni Z.A. je odmah otišao u Kliničku bolnicu u Štip da mu lekari saniraju povrede. Međutim, dok je Z.A. još bio na prijemnom odelenju, u bolnicu je uleteo napadač O.O. zajedno sa svojim prijateljem D.K. ( 29 ) iz Štipa, pa su obojica počeli da tuku svoju žrtvu.

Od siline udaraca Z.A. je pao ispod lekarskog stola za pregled, nakon čega su O.O. i D.K. prevrnuli sto i sa njim nastavili da udaraju Z.A. po celom telu.

To im nije bilo dovoljno, pa su nesrećnog čoveka nastavili da mlate i sa drugim predmetima koje su našli u ordinaciji.

Policija iz Štipa preduzima mere na rasčišćavanju ovog nesvakidašnjeg slučaja nasilja.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA